Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ABY ODPALIĆ TIPO 1.4ie MUSZĘ RESETOWAĆ KOMPUTER

Featured Replies

Napisano

mam tipo 1.4 ie AGT i mam z nim problem. a zaczęło się od szarpania podczas gwałtownego dodawania gazu( na benzynie). potem miał trudności z odpalaniem raz odpalał a raz nie chciał - porestarcie komputera wszystko wydawało się ok. założyłem gaz w samochodzie i problem jest taki że teraz cześciej ma takie odbicia- musze za każdym razem wyciągać wtyczkę z komutera bo inaczej nie wiem czy znowu nie będę mogł odpalić. jak nie chce odpalić na benzynie to na gazie odpali, ale i tak nie zawsze. wymieniłem świece,kable, byłem nadiagnozie u mechanika i na komputerz niby wszystko ok.założyli mi nawet przekażnik odcinający sądę lambda przy jeżdzie na gazie, alei tak nic nie pomogło. w końcu kazałem mechanikowi podłączyć komputer dopiero przy uruchamianiu zapłonu po prostu do stacyjki a nie prosto z akumulatora. czy się to sprawdzi to jeszcze nie wiem bo go dopiero tam zostawiłem.nie wiem co robić może wy coś poradzicie, a może wiecie w czym tkwi problem?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.