Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

e36 318i gotuje się... już mi ręce opadają...

Featured Replies

Napisano

Panowie nie wiem co robić...

auto ostatnio w korku zaczęło się gotować... zatrzymałem się posprawdzałem wszystko no i niby ok, potem podczas jazdy było już ok, temp w normie...

pare dni później strzelił tylny króciec od wody (ze starości), wymieniłem też przedni bo był też już stary, zalałem auto płynem, puściłem ogrzewanie na gaz, odpowietrznik puszczał powietrze przez kilkanaście minut, po czym zaczęła lecieć woda więc go zakręciłem i auto chodziło z 25minut i temp w normie...

jednak... po przejechaniu 20km znowu temp skoczyła w górę... po kilkunastu sekundach opadła do normy... i znowu na czerwone pole, woda się zagotowala i kaplica...

termostat nówka, otwiera się bo na zimnym chodzi chodzi chodzi i w końcu wąż robi się gorący także otwiera przy dobrej temp...

nie wiem co robić, co to może być?? pompa?

gdzieś czytałem że w zbiorniczku powinno być widać strumień wody jak pompa ciśnie (nie zaobserwowałem czegoś takiego u mnie)

Przy jakiej temperaturze w 1.8 m43 powinien się uruchomić wentylator?

Napisano

> Panowie nie wiem co robić...

> auto ostatnio w korku zaczęło się gotować... zatrzymałem się posprawdzałem wszystko no i niby ok,

> potem podczas jazdy było już ok, temp w normie...

> pare dni później strzelił tylny króciec od wody (ze starości), wymieniłem też przedni bo był też

> już stary, zalałem auto płynem, puściłem ogrzewanie na gaz, odpowietrznik puszczał powietrze

> przez kilkanaście minut, po czym zaczęła lecieć woda więc go zakręciłem i auto chodziło z

> 25minut i temp w normie...

> jednak... po przejechaniu 20km znowu temp skoczyła w górę... po kilkunastu sekundach opadła do

> normy... i znowu na czerwone pole, woda się zagotowala i kaplica...

> termostat nówka, otwiera się bo na zimnym chodzi chodzi chodzi i w końcu wąż robi się gorący także

> otwiera przy dobrej temp...

> nie wiem co robić, co to może być?? pompa?

> gdzieś czytałem że w zbiorniczku powinno być widać strumień wody jak pompa ciśnie (nie

> zaobserwowałem czegoś takiego u mnie)

> Przy jakiej temperaturze w 1.8 m43 powinien się uruchomić wentylator?

moze byc pompa. U mnie bylo tak, ze nagle temp mi skoczyla (200m od domu, mnie udalo sie zauwazyc na tyle wczas, ze wskazowka nawet na czerwone nie dotarla), potem wymiana wiskozy (podejrzewalem) itp - chodzil z 30 min na wolnych i git. Potem jazda, spokojnie - ok, potem 10 min postoju - ok, na koniec test - but w podloge -> temperatura momentalnie skoczyla. U mnie sie pompa czesciowo rozleciala, po wymianie w normie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.