Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

brak biegów po stłuczce-clio II-potrzebna pomoc

Featured Replies

Napisano

witam,wprawdzie jestem z sasiednich kącików opel i centomania ale znajomy ma mały problemik z samochodem ,zaoferowałem mu pomoc w naprawie( blacharka itp.) w clio II.z nadwoziem nie bede miał problemu ,ale za to coś stało się w czasie stłuczki z biegami,wprawdzie delikatnie uszkodzony przód ale silnik i skrzynia nieruszone,gałka biegów chodzi normalnie ale z biegami problemik,jako mechanik stwierdziłbym że wodzik został uszkodzony ale jak to możliwe jeżeli skrzynia nie ruszona?

Napisano

> witam,wprawdzie jestem z sasiednich kącików opel i centomania ale znajomy ma mały problemik z

> samochodem ,zaoferowałem mu pomoc w naprawie( blacharka itp.) w clio II.z nadwoziem nie bede

> miał problemu ,ale za to coś stało się w czasie stłuczki z biegami,wprawdzie delikatnie

> uszkodzony przód ale silnik i skrzynia nieruszone,gałka biegów chodzi normalnie ale z biegami

> problemik,jako mechanik stwierdziłbym że wodzik został uszkodzony ale jak to możliwe jeżeli

> skrzynia nie ruszona?

W skrzyni biegow w Xantii widzialem taki motyw .. ze po uderzeniu .. cos sie przestawilo w skrzyni i nie wchodzily biegi V i R ..czyli nie mozna bylo przerzucic biegow w prawo ...

Okazalo sie ze (nie znam szczegolow) ..cos w srodku przeskoczylo ze wybierak nie wchodzil na te biegi ... cala reszta dzialala bez zarzutu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.