Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

AXA współwłaściciel i jego zniżki

Featured Replies

Napisano

Pytanie bo infolinnia czynna do 22 a już po.

Wyliczam sobie składki ubezpieczeniowy w różnych directach i najtaniej wyszło mi w AXA,

W formularzu trzeba podać dane głównego kierowcy - czy mogę tam wpisac współwłaściciela który ma 60% zniżek jako główny kierowca? Ja niestety nie mam wg zniżek a w dowodzie jestem wpisany jako pierwszy.

Napisano

> Pytanie bo infolinnia czynna do 22 a już po.

> Wyliczam sobie składki ubezpieczeniowy w różnych directach i najtaniej wyszło mi w AXA,

> W formularzu trzeba podać dane głównego kierowcy - czy mogę tam wpisac współwłaściciela który ma

> 60% zniżek jako główny kierowca? Ja niestety nie mam wg zniżek a w dowodzie jestem wpisany

> jako pierwszy.

Jak najbardziej, auto zarejestrowane jest na moją żonę, OC jest na mnie smile.gif

Napisano
  • Autor

> Jak najbardziej, auto zarejestrowane jest na moją żonę, OC jest na mnie

ok dzieki, wpisałem wszystkie dane klikam wyślij wniosek a po chwili wyskakuje popraw dane dziwne bo wszystkie dane są poprawne. Pewnie jakiś myk żeby zadzwonić na infolinie.

Napisano

> ok dzieki, wpisałem wszystkie dane klikam wyślij wniosek a po chwili wyskakuje popraw dane dziwne

> bo wszystkie dane są poprawne. Pewnie jakiś myk żeby zadzwonić na infolinie.

Nie masz gdzieś w pobliżu jakiegoś multiagenta od ubezpieczeń? Z doświadczenia wiem że wszystkie ubezpieczenia direct się przy tym chowają i u multiagenta zawsze było taniej, co najmniej kilkadziesiąt złotych.

Napisano

> Nie masz gdzieś w pobliżu jakiegoś multiagenta od ubezpieczeń? Z doświadczenia wiem że wszystkie

> ubezpieczenia direct się przy tym chowają i u multiagenta zawsze było taniej, co najmniej

> kilkadziesiąt złotych.

u mnie u multiagenta bylo drozej...

od paru lat najtaniej wychodzi mi zawieranie ubezpieczenia przez mBank ok.gif (czyli BREubezpieczenia)

Napisano
  • Autor

> Nie masz gdzieś w pobliżu jakiegoś multiagenta od ubezpieczeń? Z doświadczenia wiem że wszystkie

> ubezpieczenia direct się przy tym chowają i u multiagenta zawsze było taniej, co najmniej

> kilkadziesiąt złotych.

a u mnie odwrotnie byłem w kilku agencjach i za samo OC 800-1200zł powiat legionowski, a w AXA 554zł w tym ubezpieczenie szyb. Różnica kolosalna.

Napisano

> a u mnie odwrotnie byłem w kilku agencjach i za samo OC 800-1200zł powiat legionowski, a w AXA

> 554zł w tym ubezpieczenie szyb. Różnica kolosalna.

Ja mam teraz w jakiejś firmie RESO wink.gif za Alfę 2.5 płacę 465zł rocznie, w AXA wychodziło mi stowke więcej, w Link4 w ogole porazka, 630zł chcieli...

Napisano
  • Autor

jeśli ktoś chce dodatkową zniżkę w AXA można powołać się na nr polisy 5420862

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.