Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cruze nawigacja

Featured Replies

Napisano

Czy to jest seryjna? IMO wyglada podobnie ale ma np tv chyba w standardzie tego nie ma?

Cena interesujaca. jakiś tekst

Napisano

> Czy to jest seryjna? IMO wyglada podobnie ale ma np tv chyba w standardzie tego nie ma?

> Cena interesujaca. jakiś tekst

To nie jest serzjna, nic nie ma z nia wspolnego. Sam bylem gotowy to kupic dopoki sprzdawca mi nie zadzwonil, ze jedyny klinet ktory to kupil oddal im to z krzykiem. W drugim salonie mi to tez potwierdzili ze klienci co to maja nie sa do konca zadowoleni.

Wymieniasz w tym tylko wyswietlacz i jednostke centralna. Wiec chodzi to jak wiekszosc rzeczy z Chin. Panel pozostaje po twoim fabrycznym radiu.

W Polsce tez to sprzedaja na allegro.

Napisano
  • Autor

A juz myslalem, ze da sie to na prawde tanio kupic. W salonie to chyba 4k chcieli.

Napisano

> A juz myslalem, ze da sie to na prawde tanio kupic. W salonie to chyba 4k chcieli.

Nowka opcja to 4500 PLN, ale musisz kupic przy zamowieniu samochodu.

Ta chinszczyzna na allegro chodzi od 2900 w zalezenosci od wersji i oprogramowania. link

Napisano
  • Autor

> Nowka opcja to 4500 PLN, ale musisz kupic przy zamowieniu samochodu.

> Ta chinszczyzna na allegro chodzi od 2900 w zalezenosci od wersji i oprogramowania. link

Do KIA jest to samo. Myslalem, ze mozna to kupic poza ASO taniej. Widac trzeba czekac.

Napisano

> Do KIA jest to samo. Myslalem, ze mozna to kupic poza ASO taniej. Widac trzeba czekac.

Do kijanek jest inny patent . W swoim soulu zainstalowałem coś takiego .

deska1.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Koszt ramki 100$ + nawigacja , w moim przypadku NavRoad Hugo 7'' kupiony na wyprzedaży za 500 złotych .

Napisano
  • Autor

> Do kijanek jest inny patent . W swoim soulu zainstalowałem coś takiego .

> Uploaded with ImageShack.us

> Koszt ramki 100$ + nawigacja , w moim przypadku NavRoad Hugo 7'' kupiony na wyprzedaży za 500

> złotych .

usunales schowek?

Napisano

Wyjąłem całą ramkę razem ze schowkiem , a guzik od świateł awaryjnych wylądował na górze obudowy razem z gniazdem na kart SD cool.gif

tylt.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Napisano
  • Autor

> Wyjąłem całą ramkę razem ze schowkiem , a guzik od świateł awaryjnych wylądował na górze obudowy

> razem z gniazdem na kart SD

> Uploaded with ImageShack.us

O to fajny pomysl. Teraz jeszcze sub na gorze grinser006.gif

Napisano

> O to fajny pomysl. Teraz jeszcze sub na gorze

Obudowa pod suba na przód już jest teraz tylko czekam na okazję żeby wychaczyć gdzieś oryginalną obudowę do suba w bagażniku oraz oryginalny wzmacniacz ( wystarczy tylko podpiąć kabelki w bagażniku ) grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Obudowa pod suba na przód już jest teraz tylko czekam na okazję żeby wychaczyć gdzieś oryginalną

> obudowę do suba w bagażniku oraz oryginalny wzmacniacz ( wystarczy tylko podpiąć kabelki w

> bagażniku )

Czyli to ma dwa suby? Nie wiedzialem.

Napisano

> Czyli to ma dwa suby? Nie wiedzialem.

Niestety nie wiem na 100% czy ten głośnik z przodu jest subem . Na pewno wiadomo , że z tyłu po prawej stronie jest gotowe miejsce na 20 cm suba i wzmacniacz , oraz jest całe potrzebne okablowanie . Może ten z przodu głośnik ma wspomagać suba . Muszę poszukać gdzieś specyfikacji .

Napisano

[image]http://[/image] Ja chce kupic cos podobnego do swojej Epici, ale nie moge nigdzie w W-wie tego zobaczyc i przetestowac. W sumie chyba fajna rzecz o ile jest dobrej jakosci.

Arek Epica LMV 09 W-wa

post-143338-14352513736117_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> Niestety nie wiem na 100% czy ten głośnik z przodu jest subem . Na pewno wiadomo , że z tyłu po

> prawej stronie jest gotowe miejsce na 20 cm suba i wzmacniacz , oraz jest całe potrzebne

> okablowanie . Może ten z przodu głośnik ma wspomagać suba . Muszę poszukać gdzieś specyfikacji

> .

W USA z wypozyczalni mial tam suba. Dlatego jestem zdziwiony, ze z tylu tez jest.

Napisano
  • Autor

> [image]http://[/image] Ja chce kupic cos podobnego do swojej Epici, ale nie moge nigdzie w W-wie

> tego zobaczyc i przetestowac. W sumie chyba fajna rzecz o ile jest dobrej jakosci.

> Arek Epica LMV 09 W-wa

Orginal?

Napisano

Nie, to produkcja made in Chiny, ale co teraz nie jest z Chin:)

Dlatego chce to najpierw sprawdzic i odsluchac.

Pozdr

Arek Epcia LMV09 W-wa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.