Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Do tych, co maja stycznosc z eperem

Featured Replies

Napisano

Witam, potrzebuje pomocy od kogos, kto ma stycznosc z wzglednie najnowszym eperem. Poszukuje ceny i angielskiej nazwy (moze by ci numer katalogowy), nastepujacego elementu - tyl samochodu, element przewodzacy elektrycznosc przy zamknietej klapie, wyposazony w piec zlaczy i wlacznik swiatla - mam nadzieje, ze wiadomo o co chodzi - chodzi mi o element, ktory jest odpowiedzialny za przekazanie napiecia z tylnej belki na klape auta - potrzebny jest ten z belki. Jesli da rade, to poprosze o cene w pln i gbp. pozdrawiam i dzieki za pomoc.

Napisano
  • Autor

> proszeee

> cennik mam mniej aktuanyyy

Dzieki serdeczne. A moze zechcialby ktos jeszcze troche pomoc - poniewaz wczoraj, gdy wyciagnalem ten styk, bylo wszystko ladnie tam popalone, wiec nie chcac sie bawi i nie myslac zbyt dlugo, zlapalem za ucinaczki i zrobilem "ciach". A teraz nie bardzo wiem, jak to powpinac - czy ktos moglby mi strzelic fotke, zebym zobaczyl jak sa kabelki popodpinane do kostki i jak ma sie kostka do reszty stykow (na kostce sa numerki 1,2,3 no i kolory kabelkow by pomogly. Ale fotka dodatkow byla by mile widziana.dzieki z gory za pomoc.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.