Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

STAG 2L wymiana na STAG 150

Featured Replies

Napisano

Witam , mam w Lanosie 1,4 wsadzonego Stag 2L , jakie to liche to wiadomo , czy podmiana na Stag 150 pozwoli na zmniejszenie spalania gazu , teraz pali od 9 do 10,5 litra gazu ,da się obniżyć na Stag 150 spalanie gazu na mieście , czy raczej kiepska sprawa i te typy tak mają , zamontowałem wariator zapłonu , silnik ożył to daje mu w mieście po garach , i może na lepszym sterowniku dałoby się zmniejszyć ciut spalanie , po garach to znaczy szybciej zbiera się do jazdy , był mułowaty teraz jest ok , pozdrawiam.

Napisano

> ... w Lanosie 1,4 ... czy podmiana na Stag 150 pozwoli na zmniejszenie spalania gazu , teraz pali od 9 do 10,5 litra gazu ...

Na dwoje babka wróżyła, jednak jeżeli na stagu 2L mieszanka jest właściwa, to nie liczyłbym na zmniejszenie spalania ...

9-10,5 po mieści przy silniku 1,4 to według mnie dobry wynik, mi punto 1,2 60KM na wtrysku pali 10,5, ale po Warszawie i z klimą ...

Napisano

> 9-10,5 po mieści przy silniku 1,4 to według mnie dobry wynik, mi punto 1,2 60KM na wtrysku pali

> 10,5, ale po Warszawie i z klimą ...

Czyli trochę dużo.

Mam Sienę 1,2 z LPG (STAG 4) i klimą pali mi ok 9,5 litra, co też uważam, że jest dużo (codzienna trasa ok 20km w jedną stronę o małym natężeniu ruchu)

Napisano

A ile twój samochód pali NoPB?

Napisano
  • Autor

> A ile twój samochód pali NoPB?

Witam , nie wiem ile pali , bo szkoda kasy na benzynę ,na gazie chodzi lepiej jak na benzynie to poco przepłacać ,benzyny mam tyle aby pompa była dobrze chłodzona , bo wyjazdy na ryby to wiadomo , same dziury ,pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.