Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lacetti, nietypowy problem z tylną wycieraczką

Featured Replies

Napisano

Witam,

ów problem polega na tym, że wycieraczka przestała działać podczas używania spryskiwacza. Czyli, przesuwam dźwignię w stronę deski rozdzielczej - wycieraczka działa normalnie, przesuwam jeszcze raz - płyn leci ale wycieraczka nie zwiększa częstotliwości "machnięć", przechodzi do stanu "spoczynku". Przejrzałem już wszystkie bezpieczniki (w kom. silnika i przy drzwiach), docisnąłem przekaźniki. Nie pomogło. Zatem pytanie do Was: co mogło się zepsuć?

Napisano
  • Autor

> Obejrzyj wiazke klapy i wezyk od sprysku

Niedawno zakładałem hak i wiązkę więc przy okazji dokonałem "inspekcji" tylnego słupka. Wężyk nie miał żadnych pęknięć a w okolicy nie było płynu, który by wskazywał na jakieś uszkodzenie. Czytałem o dyskotece w aucie gdy płyn zalewa kable, jednak u mnie nic takiego nie występuje smile.gif

Napisano
  • Autor

Problem rozwiązany! Dziś jeszcze raz zajrzałem do tylnego słupka. Okazało się, że wiązka gniazda 7-pin, którą się wpina w instalację nie przenosi jednego kabelka (zielony). Brak owego przewodu powodował nieprawidłowe działanie wycieraczki. Prosty mostek, lutowanie i wszystko wróciło do normy. Jutro napiszę do firmy Auto-Hak żeby zwrócili na to uwagę, może oszczędzi to kłopotów innym użytkownikom smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.