Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ramiona wycieraczek do Tempry

Featured Replies

Napisano

Witam

Jakie ramiona wycieraczek dobrać do Tempry? Te orginalne zespolone kosztują majątek chyba 300 zł za parę. Jeśli ktoś z was wymieniał je może podzieli się ze mna informacjami co do ewentualnych przeróbek. Z góry dzięki za podpowiedzi.

Napisano

np. ze starszego modelu tipo - koszt uzywek 20-25zl... szukaj na allegro

Napisano

Możesz też poszukać na szrociku, może coś się trafi. Najlepiej podzwoń po nich bo możesz stracić wiecej na paliwko niż to warte. Ja np. dopiero na piątym szrocie znalazłem coś do swojego.

Napisano
  • Autor

Witam ponownie

Jakby ktoś kiedyś miał taki sam problem, to polecam ramiona od lanosa 2 x 22 zł + pióra alca lewe 500 mm prawe 480 mm 2 x 10 zł czyli razem 64 zł a nie 300. No ale to oczywiście dla tych, co uważają, że nie zeszpeci im to pojazdu. Dzieki za podpowiedzi i pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Poszukaj na Allegro, jest taki gostek który sprzedaje komplet za 100zł (czyli ramiona + pióra VALEO-Polskie), ramiona są orginalne z brazylii chyba. Sam kupiłem i pasują idealnie.

• 1 miesiąc później...
Napisano

Czy podlaczajac sie pod watek moge zadac lamerskie pytanie:

Czy wymiana ramion wycieraczek ma jakies znaczenie techniczne (poza oczywiscie wymiana zepsytych ramion, peknietych sprezyn)?

Innymi slowy kiedy ramiona sa "zepsute" i nalezy je wymienic?

Pozdrawiam

Wojtek

Napisano

witam. mam orginalne takie ramiona w bardzo dobrym stanie za 100 za kpl. jak cos to zapraszam.... a nowe gumki do tych piórek mam championa za 42zł. no i mogę mieć kpl. nowych ramion za jakies 200 za kpl. tylko musze sprawdzić jak z dostępnością u mojego dostawcy... oczywiscie mówię o ramionach do tipo/tempry nowego typu z wymienialnymi tylko gumkami.... pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.