Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przewód podciśnienia sterujący otwarciem przysłony powietrza

Featured Replies

Napisano

Silnik 1.1 SPI

Ten przewód co idzie od puszki filtra powietrza do obudowy termostatu zasilania powietrzem to z której strony od dołu puszki filtra on był fabrycznie podłączony? A z której strony idzie ten od przepustnicy do puszki filtra od dołu? Wie ktoś jak to było na 100% podłączone fabrycznie i mógłby mi to wytłumaczyć jasno, albo narysować jakoś? Pamiętam, że tam jakieś literki od dołu były na tym termostacie w puszce filtra od dołu, ale nie pamiętam dokładnie jakie icon_rolleyes.gif Chyba N i jakaś jeszcze.

Z góry dzięki blagam.gif

Napisano
  • Autor

No ludzie. Montujecie silnik 5.0 V8 do Seja, kompresiory, turbiny, nosy, a nikt nie wie takiej pierdółki? zlosnik.gif W książce Sam naprawiam nie ma chyba tego szczegółu przy budowie układu zasysania powietrza a przynajmniej ja tego nie znalazłem.

Napisano

> No ludzie. Montujecie silnik 5.0 V8 do Seja, kompresiory, turbiny, nosy, a nikt nie wie takiej

> pierdółki? W książce Sam naprawiam nie ma chyba tego szczegółu przy budowie układu zasysania

> powietrza a przynajmniej ja tego nie znalazłem.

Bo kto się takimi duperelami przejmuje wink.gif Zgaduję, totalnie w ciemno, że ten w puszce bliżej rozrządu idzie do przepustnicy, ten bliżej cewek idzie do rury dolotowej. Tylko dlatego, że tak się przewody nie krzyżują. Ludków z serią 1.1SPI i tymi przewodami podciśnieniowymi nie połamanymi to są tu pewnie ze dwie osoby co raz na rok zaglądają rotfl.gif

EDIT: Jeżeli którekolwiek jest oznaczone F, to będzie to przepustnica wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.