Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

w temacie wahaczy

Featured Replies

Napisano

Co kupić żeby nie padło po 10-20kkm confused.gif Bo dziś okazało się, że sworzeń moog na zakrętkę wytrzymał 18kkm sick.gif (po drugiej stronie jest 4kkm młodszy sidem na pierścień ale ten ok)

Chyba zdecyduje się na wymianę całych wahaczy. Na alledrogo widze delphi hgr (cokolwiek to znaczy to hgr) po ~90pln, w intercars też niby delphi po 136 pln,

edit: na http://masterparts.pl/ znalazłem TRW po 121pln, a alledrogo FEBI BILSTEIN po 110pln, które lepsze?

GP

Napisano

> Co kupić żeby nie padło po 10-20kkm Bo dziś okazało się, że sworzeń moog na zakrętkę wytrzymał

> 18kkm (po drugiej stronie jest 4kkm młodszy sidem na pierścień ale ten ok)

> Chyba zdecyduje się na wymianę całych wahaczy. Na alledrogo widze delphi hgr (cokolwiek to znaczy

> to hgr) po ~90pln, w intercars też niby delphi po 136 pln,

> edit: na http://masterparts.pl/ znalazłem TRW po 121pln, a alledrogo FEBI BILSTEIN po 110pln, które

> lepsze?

> GP

spineyes.gif

Na początek zainwestuj w słownik biglaugh.gif

A na poważnie moje Uniaczysko przejechało na fabrycznych wahaczach ponad ćwierć miliona kilometrów - dwa razy tylko zmieniałem sworznie wink.gif

Jako ciekawostkę podam, że u Matki w Oplu niedawno zmieniałem cały zawias przód i tył i co i jajco już wsio napierdziela facepalm%5B1%5D.gif - luzy na końcówkach, luzy na tulejach - masakra facepalm%5B1%5D.gif

- przebieg od wymiany - ja wiem hmm.gif z pięć tysi icon_rolleyes.gif

Napisano

trw i febi to niby ta sama półka cenowa.

ja w uno, vectrze, (pandzie jeszcze nie miałem okazji) i passacie zakładam jedynie febi i jeszcze nie miałem ani razu powodu do narzekań wink.gif

Napisano

w swoim wymienilem prawy na delphi - 20kkm i znowu zaczyna telepac (moze w tym wina ze trzasnal amor ale i tak ciut malo wytrzymal0 fabryczny przezyl 160kkm

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.