Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wlacznik szyb elektrycznych - poreafi ktos zlozyc?

Featured Replies

Napisano

Witam, podpowiedzial by mi ktos jak zlozyc taki wylacznik? rozebralem go bo mi cos nie stykal i nie potrafie go juz zlozyc, wysypalu sie z niago 4 czesci metalowe;] Z ciekawosci rowzebralem drugi zeby zobaczyc jak to jest tam poskladane ale niestety nic nie zobaczylem bo tak samo te czesci wylecialy... takze mam teraz dwa wylaczniki rozebrane i szyb w aucie nie otworze:D da sie to zlozyc czy raczej musze nowe kupic? zdjecie przedstawiajace rozebrany wlacznik: 822eb3db74ca65dam.jpg

pozdrawiam

Napisano

> Witam, podpowiedzial by mi ktos jak zlozyc taki wylacznik? rozebralem go bo mi cos nie stykal i nie

> potrafie go juz zlozyc, wysypalu sie z niago 4 czesci metalowe;] Z ciekawosci rowzebralem

> drugi zeby zobaczyc jak to jest tam poskladane ale niestety nic nie zobaczylem bo tak samo te

> czesci wylecialy... takze mam teraz dwa wylaczniki rozebrane i szyb w aucie nie otworze:D da

> sie to zlozyc czy raczej musze nowe kupic? zdjecie przedstawiajace rozebrany wlacznik:

> pozdrawiam

Dać sie da, sam sobie kiedyś to samo zrobiłem, jakbym miał to w ręce to bym złożył, a tak to ci raczej nie wytłumaczę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.