Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

E60 525D-potrzebyję opinii

Featured Replies

Napisano

witam

Po dokładnym przeliczeniu kosztów wyszło mi, że mogę sobie kupić E60. Początkowo planowałem kupić a6, ale zbyt dużo negatywnych opinii znalazłem, do tego raporty awaryjności etc. Wychodzi, że E60 będzie dla mnie idealne. Dziś nawet przejechałem się jednym, a konkretnie tym i wrażenia mam bardzo pozytywne. Czy te auta maja jakieś typowe usterki, mankamenty jak np. wadliwe silniki 2,0TDI VAG'a?

czy wszystkie silniki w e60/61 mają rozrządy napędzane łańcuchami?

Napisano

> witam

> Po dokładnym przeliczeniu kosztów wyszło mi, że mogę sobie kupić E60. Początkowo planowałem kupić

> a6, ale zbyt dużo negatywnych opinii znalazłem, do tego raporty awaryjności etc. Wychodzi, że

> E60 będzie dla mnie idealne. Dziś nawet przejechałem się jednym, a konkretnie tym i wrażenia

> mam bardzo pozytywne. Czy te auta maja jakieś typowe usterki, mankamenty jak np. wadliwe

> silniki 2,0TDI VAG'a?

> czy wszystkie silniki w e60/61 mają rozrządy napędzane łańcuchami?

giancie chcesz kupic auto?? yikes.gif

to jest na lacuchu wink.gif wiec nie ma problemu wink.gif

Napisano
  • Autor

> giancie chcesz kupic auto??

> to jest na lacuchu wiec nie ma problemu

Jeszcze nie wiem, nawet jeszcze nie wiem czego szukam.

Masz jakies niemile doswiadczenia zwiazane z cargiant? Ja tam kupilem 2 auta, znamkilka osob, ktore tam kupowaly auta i nie widze roznic miedzy nimi, a innymi dealerami.

Napisano

> Jeszcze nie wiem, nawet jeszcze nie wiem czego szukam.

> Masz jakies niemile doswiadczenia zwiazane z cargiant? Ja tam kupilem 2 auta, znamkilka osob, ktore

> tam kupowaly auta i nie widze roznic miedzy nimi, a innymi dealerami.

powiem tak:

nie mam zlych przezyc bo auta bym tam nie kupil smile.gif wole szukac od prywatnego.. dlaczego?

1. wszystkie auta w giancie sa pofirmowe - firmowki albo wypozyczajki.. czyli ile mil tylu kierowcow...

2.niby sa sprawdzane i sa super extra fajne.. ale dlaczego nie mowia o tym ze jakies czesci byly malowane ??

3. wszystkie w srodku sa stosunkowo mocno zuzyte w porownaniu do prywatnych samochodow z tym przebiegiem.

4. na aucie okolo 10tys przeplacasz okolo 1.5 no bo musza zarobic jakos...

5.jako ze firmowki czesto nie sa tak dobrze wyposazone jak prywatne

6. nigdy nie znajedziesz nietypowych wersji lub wersji ze sporym silnikiem w stylu 535d grinser006.gif albo np audi Q7 wink.gif

Nie podoba mi sie ich polityka smile.gif... ale fajne miejsce by isc poogladac i sie zaznajomic z jakims samochodem zanim cos sie bedzie szukac u prywatnych klientow smile.gif

inne salony: rozniez nigdy nie powiedza prawdy o samochodzie i patrza by tanio szybko zarobic , nakrecic kupujacego i wiooo...

przyklad:

w zeszlym tygodniu bylem ogladac szefowi vw tourana , niby mega wypas zaje i och ach smile.gif 7k przebiegu 3 letnie auto jeden wlasciciel zlosnik.gif

dokladnie ogladajac zauwazylem ze , jedna opona chyba z lat 90tych zmruszala i nie do pary smile.gif reszta ok. a z 2 strony malowany blotnik (tragicznie zrobiony) i od strony kierowcy w kolo klamki malowane smile.gif lacznie syf pod lakierem itp.. nie spomne o niedzialajacej szybie , rozlecialym lusterku zew....

aha i najwazniejesze jeden wlasciciel kobieta a potem jeszcze wpis VW diler i na koniec kolejny dieler co mial auto u siebie... ogolnie on bedzie 4ty.. vw dieler wpis ma 2tyg. a tamci miesiac...

wiec po co przeplacac za tzw sprawdzone auta ??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.