Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

problem toyota yaris 2006 II gen wer 3d 1,4 D4D

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie mam problem z moja yarcia poniewaz jak jade i włącze nawiew to paruja mi tylne boczne szybki

i jeszcze jedno pytanie czy tez tak macie że trzeba dość długo czekać nawet podczas jazdy aby leciało ciepłe powietrze bo jakoś bardzo ciepłego nie czuje tak jak np w seicento lub felicji od ojca

Napisano

co do parowania to wymień filtr kabinowy

co do ciepła to jest diesel wiec silnik sprawnie energetycznie tzn paliwo nie idzie w "gwizdek"

a masz u siebie PowerHeata ?

Napisano
  • Autor

> co do parowania to wymień filtr kabinowy

> co do ciepła to jest diesel wiec silnik sprawnie energetycznie tzn paliwo nie idzie w "gwizdek"

> a masz u siebie PowerHeata ?

filterek wymieniałem 3 miesiące temu a co to jest ten PowerHet ???

Napisano

> filterek wymieniałem 3 miesiące temu a co to jest ten PowerHet ???

Power Heat to dogrzewanie postojowe u mnie w corolli to nie działa ale w sumie kapitalna sprawa smile.gif

mi parowały straszliwie szyby ze nie szło ich wysuszyć jak miałem kabinówkę po 30 tyś km. w zeszłą simę wymieniłem i jak ręka odjął

Napisano
  • Autor

> Power Heat to dogrzewanie postojowe u mnie w corolli to nie działa ale w sumie kapitalna sprawa

> mi parowały straszliwie szyby ze nie szło ich wysuszyć jak miałem kabinówkę po 30 tyś km. w zeszłą

> simę wymieniłem i jak ręka odjął

z tego co wiem to nie mam niestety podgrzewania postojowego

Napisano

> z tego co wiem to nie mam niestety podgrzewania postojowego

sprawdz nagrzewnice moze ona padla i nie bedziesz mial cieplego nawiewu a teraz masz tylko lekkie cieplo od silnika ktore wchodzi w nawiew

Napisano

> sprawdz nagrzewnice moze ona padla i nie bedziesz mial cieplego nawiewu a teraz masz tylko lekkie

> cieplo od silnika ktore wchodzi w nawiew

żadna nagrzewnica TTTM energia ze spalania nie idzie bezsensownie w cieplo.

Napisano

> żadna nagrzewnica TTTM energia ze spalania nie idzie bezsensownie w cieplo.

ja tez tak mialem w escorcie i padla magrzewnica ale w mazdzie tez mialem tak samo ze nie bylo w ogole ciepla ale to przez to ze ktos nogami od pasazera odlaczyl kable z kostki wpiolem je i wszystko dzialalo moze te kable sprawdz

Napisano
  • Autor

Jakies tam ciepło leci tylko nie tak jak np w benzyniakach że nagle i już trzeba otwierać okna a u mnie to trzeba czekać i czekć dopiero potem leci ciepłe powietrze ps ale zobacze ta nagrzewnice

Napisano

> Jakies tam ciepło leci tylko nie tak jak np w benzyniakach że nagle i już trzeba otwierać okna a u

> mnie to trzeba czekać i czekć dopiero potem leci ciepłe powietrze ps ale zobacze ta

> nagrzewnice

no sprawdz sobie to no to jest fakt ze diesel dlugo sie nagrzewa ale tez nie do przesady a moze masz tylko cos przytkane gdzies

Napisano
  • Autor

> no sprawdz sobie to no to jest fakt ze diesel dlugo sie nagrzewa ale tez nie do przesady a moze

> masz tylko cos przytkane gdzies

no właśnie dzisiaj sprawdziłem i z lewego nadmuchu od strony okna czyli od pasażera leci mniej ciepłego powietrza niz od strony kierowcy macie jakieś sposoby na przedmuchanie wszystkich kanałów powietrznych ???

Napisano

> no właśnie dzisiaj sprawdziłem i z lewego nadmuchu od strony okna czyli od pasażera leci mniej

> ciepłego powietrza niz od strony kierowcy macie jakieś sposoby na przedmuchanie wszystkich

> kanałów powietrznych ???

wydaje mi się ze to nie jest koniecznie kwestia przytkanego przewodu, a bardziej długości peszla od wyjścia nagrzewnicy do kratki wylotowej.

u mnie podobnie ma się sprawa latem. moja serce.gif zawsze gada ze klima nie daje rady a z mojej strony jest zima.

Napisano
  • Autor

> wydaje mi się ze to nie jest koniecznie kwestia przytkanego przewodu, a bardziej długości peszla od

> wyjścia nagrzewnicy do kratki wylotowej.

> u mnie podobnie ma się sprawa latem. moja zawsze gada ze klima nie daje rady a z mojej strony

> jest zima.

aha ale to takie dziwne że toyota zrobiła taki bubel ehh

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.