Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1,8 GT ile musicie przejechac żeby sie nagrzał

Featured Replies

Napisano

tak jak w temacie .. bo mi to zajmuje okolo hmm no z 10km to chyba dużo, kolega ma stare bmw i nagrzewa mu sie szybciutko juz po 4. Dodam że mam nówka termostat

Napisano

> tak jak w temacie .. bo mi to zajmuje okolo hmm no z 10km to chyba

> dużo, kolega ma stare bmw i nagrzewa mu sie szybciutko juz po 4.

> Dodam że mam nówka termostat

witam ostatnio wymieniłem termostat na nowy i po przejechaniu 5 km dopiero wskazuwka sie dzwiga czyli tak po 7 km jest w 1/3 wysokosci ale nigdy nie dochodzi do połowy ,znajduje sie 1 mała kreseczka ponizej połowy

Napisano

U mnie jest tak jak u kolegi, cieple powietrze leci juz po 2-3 km, ale w aucie robi sie cieplej po 6-8. Wskazowka temperatury tez staje w pozycji 1/4 zegara. Latem to samo, no chyba ze w korkach stoje to troszke za polowa slysze jak sie wentylator wlacza.

Napisano

Dziś zabrałem na przejażdżkę bravkę żony (1.2) i muszę powiedzieć, że dłużej łapie temperaturę od mojej foki (1.8). Ogólnie wskazówka wisiała tuż pod środkową kreską i powiesiła się na niej dopiero jak dojechałem do korków. Temperaturę złapało auto po jakiś 10 minutach (dobre 5 mil). Temp. ma zewnątrz około 3-4 stopni na plusie.

Napisano

> tak jak w temacie .. bo mi to zajmuje okolo hmm no z 10km to chyba

> dużo, kolega ma stare bmw i nagrzewa mu sie szybciutko juz po 4.

U mnie w maryśce (1,8) po przejechaniu ok. 5-7 km wskazówka wchodzi na 2-gą kreskę, w zimie, jak teraz przy --8 st. na dworze. W lecie po 2-3 km

Napisano

e wskazowka znacznie szybciej sie dzwiga - najnisza kreska na skali to okolo 40 st C plynu chlodzacego... u mnie szybko sie dzwiga do tej kreski - z 2 km... ale w 2.0 ....

cieplejszcze powietrze juz po chwili idzie z nawiewow - niestety czasami na poczatku jedzie sie jak w czolgu jak jest szadz biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

No to cale szczescie myslalem ze to u mnie cos jest nie tak, cieple powietrze leci po okolo 2-3 km, ale zazwyczaj leci mi odrazu bo ustawiam webasto.

Napisano

u mnie tez tak dlugo sie nagrzewa i powietrze cieple leci po zbyt dlugim okresie, co moznaby bylo z tyym zrobic?? pytanie za 100 punktow?? daz do dechy i rozgrzeac chyba tylko, czego przy zimnym silniku nigdy nie robie....a sa tacy.... confused.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.