Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

opinie o C4 w dieslu

Featured Replies

Napisano

Witam, ja z kacika obok wink.gif

Interesuja mnei opinie posiadaczy auta Citroen C$ w HDi 1.6 i 2.0 najlepiej w 3 drzwiowej budzie.

Napisano

> Witam, ja z kacika obok

> Interesuja mnei opinie posiadaczy auta Citroen C$ w HDi 1.6 i 2.0 najlepiej w 3 drzwiowej budzie.

Witaj a co chcesz wiedziec??? Moj jest z 2006 r ma przelot niecale 90 tys km silnik 1,6 110KM .... spalanie w miescie wliczajac korki 7 l/100 km natomiast trasa ok 5l ..... jadac bardzo ekonomicznie urwiesz jeszcze 0,5l ... przyspieszenie nie powala na kolana ale wystarczy by w miare dynamicznie ruszyc spod swiatel..... w mrozy palil z 1 go strzalu co dla mnie bylo duzym zaskoczeniem bo naczytalem sie ze hdi ciezko pali ponizej -10 st... minusem jest tylna szyba o 2 plaszczyznach a totalna porazka wycieraczka o dlugosci psiego...ogona :D, ciezko wysiada sie z tylnych foteli i wcale nie ulatwiaja tego duze ciezkie drzwi, z zalet ... spalanie , dostepnosc czesci, i w miare atrakcyjny wyglad ....

Z tego co sie zorientowalem bo i mnie dopadlo prawie wszystkie C4 cierpia na lamiace sie wiazki w tylnej klapie ....

Pozdro

Napisano

swego czasu była nawet na to akcja serwisowa

Napisano

> swego czasu była nawet na to akcja serwisowa

jest nadal pod warunkiem ze auto krajowe ...moje niestety sprowadzone

Napisano

> Witam, ja z kacika obok

> Interesuja mnei opinie posiadaczy auta Citroen C$ w HDi 1.6 i 2.0 najlepiej w 3 drzwiowej budzie.

miałem c4, wprawdzie nie diesla, tylko Ew10j4s ale w nadwoziu 3d. Krótko - świetne auto, przez blisko 4 lata nie sprawiała większych problemów. Ceny w ASO przystępne, ale u kolegi Muzyka zdecydowanie lepsze zlosnik.gif

Zawieszenie proste jak budowa cepa, trwałe i tanie w naprawie.

Auto fajnie się prowadzi, nieźle hamuje. Bagażnik duży, we wnętrzu miejsca też dużo. Materiały użyte do wykończenia b.przyjemne.

Zdecydowanie mogę śmiało polecić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.