Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Strzela, Mruga kontrolka od oleju cc 1.2 8v

Featured Replies

Napisano

Siemanko, mam problem z cc. Jakiś tydzień temu wymieniłem panewki bo świeciła mi sie kontrolka od oleju, ale po dodaniu gazu gasła. Olej ma cały czas. I teraz co prawda kontrolka świeci się tylko przy odpalaniu z jakąś minute i gaśnie. ALe nowy problem to jak puszcze gaz to strzela. Zapłon jest ustawiony, i zielonego pojęcia już nie mam co to może być:D Mam nadzieje że pomożeci smile.gif

Pozdrowienia smile.gifgrinser006.gif

Napisano

> Siemanko, mam problem z cc. Jakiś tydzień temu wymieniłem panewki bo świeciła mi sie kontrolka od

> oleju, ale po dodaniu gazu gasła. Olej ma cały czas. I teraz co prawda kontrolka świeci się

> tylko przy odpalaniu z jakąś minute i gaśnie. ALe nowy problem to jak puszcze gaz to strzela.

> Zapłon jest ustawiony, i zielonego pojęcia już nie mam co to może być:D Mam nadzieje że

> pomożeci

> Pozdrowienia

Przez minute po odpaleniu świeci ci sie kontrolka? Jeśli tak to ewidentnie jest coś nie tak. Powinna gasnąć zaraz po odpaleniu.

Napisano

> Przez minute po odpaleniu świeci ci sie kontrolka? Jeśli tak to ewidentnie jest coś nie tak.

> Powinna gasnąć zaraz po odpaleniu.

moje 16v, jak sie dluzej kreci, to kontrolka gasnie nzawet zanim odpali

Napisano
  • Autor

> Przez minute po odpaleniu świeci ci sie kontrolka? Jeśli tak to ewidentnie jest coś nie tak.

> Powinna gasnąć zaraz po odpaleniu.

To wiem że powinna gasnąć... Przykatowałem go troche i już się nie świeci:P I nie strzela.. Dziwna metoda naprawy ale skutecznaXD Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.