Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Seat Toledo2-2001-pilot i oświetlenie

Featured Replies

Napisano

Witam gościnnie w Waszym zakątku.

Mam na placu Tolka z problemami - nie miał 2tygodnie akumulatora więc wszelkie ustawienia zdechły i...

1. nie działa zamykanie i otwieranie z pilota (z kluczyka cały centralny funkcjonuje ok.)

ogólnodostępne sztuczki w internecie polegające na klikaniu Otwórz +3xZamknij itp. nie działają.

Proszę o nakierowanie jeżeli temat już był - mnie szukajka nic w tym kąciku nie pokazała

Pilot jest sprawny - dioda się świeci i na skanerze słychać nadawanie na częstotliwości 433.920Mhz na obu przyciskach

2. nie wiem czy ma to związek z niedziałaniem pilota, ale nie ma podświetlenia wnętrza po otwarciu drzwi - nie pali się lampka sufitowa w ogóle w każdym położeniu prztyczka (jak dobrać się do żarówki) i jednocześnie nie działa lampka oświetlenia progu w drzwiach. A skoro nie ma się co zaplić to nie ma się co ściemnić po zamknięciu drzwi grinser006.gif

Proszę o ładne zaopiekowanie się moim tymczasowym problemem - nie mam zamiaru w przyszłości wiązać się z marką VW więc nie będę uczył się od podstaw co tą markę boli standardowo.

Podłączenie kompa/Vaga czy jak to się u Was nazywa na razie odpada.

Napisano

pilot moze nadaje, ale bateria tak slaba że nie odbiera tego auto

Napisano

AD.1 nie pomoge niestety bo tak jak kolega napisal moze zbyt slaby jest.

AD.2 Mialem tak u siebie zwalony byl wylacznik krancowy nie dzialalo oswietlenie i lampka krawedziowa na drzwiach.

Mialem tez jakis blad zamka, ktory uniemozliwial mi zakodowoanie klucza na nowo. Musialem poprawic zimny lut i zaczelo dzialac poprawnie.

Napisano
  • Autor

Pilot mocny - zasięg pow 5m przez ścianę ceglaną.

> AD.2 Mialem tak u siebie zwalony byl wylacznik krancowy

Gdzie on jest?

> Musialem poprawic zimny lut

Gdzie on jest?

Napisano

być miał normalnie wypełniony profil to można by pomyśleć, to ma VCDSa w twojej okolicy

Napisano

> Pilot mocny - zasięg pow 5m przez ścianę ceglaną.

> Gdzie on jest?

> Gdzie on jest?

Zamek jest w drzwiach a wylacznik krancowy w zamku zlosnik.gif Tak jak kolega pisze VCDS i mozna pewnie zaprogramowac kluczyk na nowo no i sprawdzic czy zamek nie zglasza bledow.

Napisano
  • Autor

> być miał normalnie wypełniony profil to można by pomyśleć, to ma VCDSa w twojej okolicy

Nic z tego wszędzie spy.gif czyhają. Chcący znajdzie mnie i bez profilu.

Auto nie tam gdzie ja - ja nie tam gdzie auto - nawet ładny profil nie zgodzi się z lokalizacją, auto powierzone w opiekę na krótko,więc nie ma sensu sił klubowo-kącikowych angażować wink.gif

W wracając do tematu.

Sprawdziłem bezpieczniki te nad lewym kolanem kierowcy w boczku - wszystkie sprawne, a oświetlenia wewnętrznego nadal nie ma - także z tyłu.

ps. pilot nadaje raczej bliżej cz.440-442Mhz tylko sieje szeroko i stąd te początkowe 433.920 jak w pilotach od bram i garaży.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.