Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki to numer katalogowy części

Featured Replies

Napisano

Rozsypało się mnie ustrojstwo trzymające dźwignię mechanizmu zmiany biegów (to ten biały plastik przykręcony trzema śrubami).

plast01.jpg

W związku z tym mechanizm lata luźno i nie mam biegów 1 oraz 2. Tymczasowo jakoś sobie radzę na dwie ręce, ale trochę to upierdliwe, śmieszne no i niebezpieczne.

Czy ktoś może mi powiedzieć jak mam to nazwać kiedy będę dzwonił do serwisu żeby zamówić? Bo nawet na giełdzie wątpię, że to ktoś miał a szroty pobliskie już wzystkie objechałem. Najlepszy byłby chyba numer katalogowy, ale na moim sprzęcie nie mogę zainstalować epera.

A przy okazji pochwalę się. Żeby nie fatygować za bardzo założonego tydzień temu nowego mieszka założyłem tymczasowo gałkę dźwigni biegów z kolekcji "Sezonowa przycinka drzew w ogrodzie", model "Jabłoń"

zlosnik.gif

plast02.jpg

Napisano

Czesc,

W zalaczniku screen z ePera mysle ze to o to chodzi Ten plastik poszedl mi juz 2 sluzbowych fiatach W jednym i drugim przypadku przy okolo 100tys km.

post-49421-14352467687573_thumb.jpg

Napisano

Ja tez mysle, ze to bedzie ta czesc, o ktorej pisze kolega powyzej. ok.gif Link do epera byl w tej wiadomosci

PS. niezla galka grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> pewnie chodzi o 46411550

>

35 pln w service. Może być.... Mają na bierząco na stanie hmm.gif To daje do myślenia.

Ogólnie to fiat albo inżynierów ma do d... albo pracują tam za karę i się mszczą jak mogą. Wytrzymałość temupodobnych elementów sam chyba lepiej bym obliczył po roku mechaniki technicznej na Akadami Rolniczej we Wrocławiu, dostęp do podstawowych części tragiczny (spróbujcie wymienić żarówkę tylnego oświetlenia w MW!!!). Ech...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.