Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy rozbierał ktoś skrzynkę bezpieczników?

Featured Replies

Napisano

Chodzi mi o zdjęcia wnętrza skrzynki bezpieczników pod kierownicą, bo okazło się, że nie mam uzbrojonych pinów od bezpiecznika F34 a chciałbym je uzbroić i wykorzystać.

Napisano

> Chodzi mi o zdjęcia wnętrza skrzynki bezpieczników pod kierownicą, bo okazło się, że nie mam

> uzbrojonych pinów od bezpiecznika F34 a chciałbym je uzbroić i wykorzystać.

Ja rozbierałem, lecz zdjęć nie posiadam. Sprawa banalna, musisz odkręcić ta obudowę plastikową co zasłania skrzynkę bezpieczników potem 3 imbusy trzymające i wyciągasz skrzynkę. Potem musisz rozdzielić tył skrzynki, bo składa się z 2 części, a następnie podważyć zapadki po bokach by otworzyć skrzynkę. Nie zapomni przed rozłożeniem skrzynki wyciągnąć wszystkie bezpieczniki i przekaźniki. Bez prokblemu dasz sobie rade smile.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki za odpowiedź. A jak to wygląda w środku - zwłaszcza połączenie pinów od gniazd bezpieczników z pinami złącz? Czy to jest na zasadzie Plug And Play czy na stałe lutowane do druku. Polityka Fiata w przypadku wersji instalacji elektrycznej jest niewytłumaczalna. Jestem na etapie dokładania elektrycznych szyb z tyłu. To, że nie miałem instalacji to pikuś, ale jak zobaczyłem, że Fiat wyciął ze skrzynki piny pod bezpieczniki to już zdziwienie i gdybym wiedział o tym wcześniej wyleczyłbym się z tego gadżeta.

Napisano

> Czy to jest na zasadzie Plug And Play czy na stałe lutowane do druku.

Masz druk "mechaniczny" i piny są z niego wyginane i raczej nic nie dołożysz. Masz zdjęcie ze skrzynki koło aku, a druga pewnie jest taka sama. Leży u mnie taka i musiałbym ją rozebrać.

285933199-P1000857.1.JPG

post-28378-14352516267016_thumb.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.