Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oj! Zabolało.

Featured Replies

Napisano

Po 190kkm padła mi dwumasa frown.gif .Dlaczego to takie drogie!!!

Komplet 4250,- pad.gif

Napisano

> Po 190kkm padła mi dwumasa. Dlaczego to takie drogie!!! Komplet 4250,-

Auto luksusowe, to i drogie części wink.gif Automaty nie mają dwumasy (chyba?) to i tańsze w eksploatacji są wink.gif

Swoją drogą - często można kupić części znacznie taniej, niż w większości sklepów - ale trzeba szukać w sklepach zajmujących się "skośnooczyzną" koreańską smile.gif Jakby co - kryptoreklamę dobrego sklepu już na tym kąciku robiłem wink.gif

Napisano
  • Autor

> Auto luksusowe, to i drogie części Automaty nie mają dwumasy (chyba?) to i tańsze w eksploatacji

> są

tylko trochę więcej palą smile.gif

> Swoją drogą - często można kupić części znacznie taniej, niż w większości sklepów - ale trzeba

> szukać w sklepach zajmujących się "skośnooczyzną" koreańską Jakby co - kryptoreklamę dobrego

> sklepu już na tym kąciku robiłem

z rzeszowa na F? tam dzwoniłem ale są mało elastyczni cenowo tzn.przy moim zapotrzebowaniu cenę na same koło dali wyższą niż w sklepie w ,którym mogłem kupić same koło, o 1000,- większą .

Napisano

> tylko trochę więcej palą

Oj tam, oj tam... Kto bogatemu zabroni wink.gif

> z rzeszowa na F? tam dzwoniłem ale są mało elastyczni cenowo tzn.przy moim zapotrzebowaniu cenę na same koło dali wyższą niż w sklepie w ,którym mogłem kupić same koło, o 1000,- większą .

No chyba że tak...

Do mojego potwora (w sumie jednego i drugiego) ceny części mieli niższe, niż konkurencja o dobre 15-20% zawsze.

Może to kwestia modelu samochodu?

Napisano
  • Autor

> Może to kwestia modelu samochodu?

Zdecydowanie.Próbowałem z ciekawości znaleźć samą tarczę sprzęgłową i nie ma takiej opcji.W ogóle ceny układu napędu są jakieś chore.DKZ ceny oscylują od 2.800,- do 8.000 screwy.gif chyba są pozłacane pad.gif .

Napisano

Z robotą?

BTW - to nie Ty pisałeś gdzies, jak to w żadnym aucie Ci nigdy dwumasa nie padła? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Z robotą?

bez roboty ,ale to tylko dwumas .do tego tarcza,docisk i wysprzęglik .razem 4250 + robota pad.gif

> BTW - to nie Ty pisałeś gdzies, jak to w żadnym aucie Ci nigdy dwumasa nie padła?

ostatnio pisałem na temat alhambry , a tam żadna dwumasa nie padł a 380kkm i 250kkm

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.