Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nie równa praca silnika

Featured Replies

Napisano

Witam

Dziś spotkała mnie niemiła niespodzianka , auto po odpaleniu zaczęło nie równo pracować trochę poszrpuje . Sprawdziłem cewki i tak po odłączeniu cewek 1 i 4 silnik zawahał się na obrotach ale chodził , po odłączeniu cewek 2 i 3 silnik natychmiast zgasł . jak to interpretować czy padły dwie cewki ? Cewka nr. 1 to cewka firmy Beru . Poza tym jest spore wahanie wolnych obrotów od 750 do 500 .

Napisano

Powiem ci że u mnie wskazówka faluje 2 mm w góre i w dół przy wolnych.Ale to juz 4 lata od zakupu. Dośc lekkie falowanie.Wyczysciłem Krokowy to zaczęły obroty po puszczeniu gazu spadac do zera i sie normowały spowrotem. Ale samo sie uspokoiło.

Nie wiem co to może byc eh..Grzebac sie nie chce ,bo nówki z tego juz nie bedzie zlosnik.gif

Napisano

> Witam

> Dziś spotkała mnie niemiła niespodzianka , auto po odpaleniu zaczęło nie równo pracować trochę

> poszrpuje . Sprawdziłem cewki i tak po odłączeniu cewek 1 i 4 silnik zawahał się na obrotach

> ale chodził , po odłączeniu cewek 2 i 3 silnik natychmiast zgasł . jak to interpretować czy

> padły dwie cewki ? Cewka nr. 1 to cewka firmy Beru . Poza tym jest spore wahanie wolnych

> obrotów od 750 do 500 .

Naklepiej jakbys podnienił nowa cewkę w gniazdo 1 lub 4 i zobaczysz wtedy. Mój po zepsutej zewce szarpał słabo jechał i kontrolka silnika sie zapaliła co jakis czas. Wyszło że 1 cewka do wymiany. A Sagema w razie W woże w bagazniku 893goodvibes.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Wymieniłem świece i jak na razie jest OK . Przy okazji okazało się że jedna cewka nie dokręcona śrubką .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.