Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mocowanie amortyzatorów przód Stilo 140km hatchback

Featured Replies

Napisano

Witam jak w temacie mam mały problem ponieważ okazuje się, że w tym modelu Stilaka jest zupełnie inne szersze niż normalnie a dokładnie jest to około 34mm - amortyzatory MTS-technik kit sportowy które dojechał okazały sie nie pasujące nikt nie wie o co chodzi czemu tak się stało bo katalogowo od producenta miało być ok, czy ktoś już sie spotkał z tym problemem - druga prośba czy ktoś ma możliwość podesłania wymiarów katalogowych oficjalnych mojego modelu mocowania zwrotnicy przód ? Jest mi to potrzebne do zareklamowania amortyzatorów.. jest załamany

Napisano

Dobrze wiedzieć po co ktoś do mnie pisze zapytanie o części wink.gif Nie by kupić tylko w celach informacyjnych wpysk.gif

Stilo 1,9jtd 140,150km i 2,4 20v mają inne amorki niż reszta . Być może wysłano Ci te pod resztę i stąd różnica.

Wyglądowo amorki są takie same , tylko właśnie może być różnica w mocowaniach , co np w clio 1,2 8v a 16v jest mocno widoczne . Niby pojemność ta sama , inna liczba zaworów i już problem niewiem.gif

Zresztą inny rozmiar tarcz i klocków w w/w stilonach też świadczy o innej zwrotnicy , piaście itd wink.gif

edit: w katalogu mts widać ,że dają 1 amorek do wszystkich wersji

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.