Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

spadla mi opona z felgi

Featured Replies

Napisano

dzis mialem bardzo nieprzyjemna na szczescie zupelnie niegrozna w skutkach (chyba oprocz tego ze bede musial 2 opony kupic :/) sytuacje.

wyjezdzalem sobie z garazu droga hmmm polna droga(tylko ja i ojciec tam jezdzimy i porobily sie wyboje) dojezdzam do asfaltu (przykrytego sniegiem oczywsicie) i mam wrazenie jakby sprzeglo mi sie slizgalo (dodaje gaz a tu auto nie idzie leciutko sie toczy) wiec stanalem wyrzucilem na luz powciskalem parokrotnie sprzeglo (myslalem ze mi linka w pancerzu zamarzla) no i probuje jechac dalej.a tu nadal to samo. w skrocie wyszedlem z auta a tu opona spadla z felgi blush.gif

no to bach lewarek zapas opona do srodka i 500m do gumiarza. facet jak uslyszal zrobil wielkie oczy no ale obejrzal dziur 0 zreszta wykluczalem bo dzis ogladalem opony. oczyscil zalozyl probuje pompowac a tu kapa opona sie nie pompuje dopiero po 3 probie(zdjecie zalozenie) napompowania sie udalo ale opona lekko wychodzi spod felgi tak na 1/3 obwodu. czyli pewnie peklo jakies wzmocnienie w oponie.mial ktos taki przypadek ??

opona na wieczystej gwarancji z debicy jak myslicie uda sie cos wywalczyc ??chcialbym 2 nowe bo jak bede jezdzil z jedna nowa jedna stara jesli wogole uznaja :/

strach pomyslec coby bylo jakbym jechal szybciej

tak wiec to 1 taka wpadka moich frigowek a myslalem ze to super oponki

Napisano

Naprawdę dosyć nietypowa sytuacja yikes.gif

Z reklamacją mogą być problemy, jednak w najlepszym wypadku dostaniesz jedną nową oponę, na dwie nie masz co liczyć.

Mój ojciec, reklamował 3 lata temu oponę stomil-olsztyn "900" z ciężarowego stara, a że była to opona z przedniej osi, to musiał dokupić drugą nową, ponieważ reklamacja obejmowała tylko i wyłącznie jedną sztukę ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.