Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ogrzewanie Vectra C

Featured Replies

Napisano

Witam

Od dłuższego czasu mam problem z właściwym ustawianiem temperatury w mojej ki 1,8 GTS z 2004 roku. Otóż lewa strona auta ogrzewana jest dużo mocniej. Problem ten jest zauważalny zwłaszcza teraz gdy chcę ustawić właściwą temp. Lewa strona grzeje a prawa chłodzi. Jest to jakoś wyczuwalne na początku jazdy. Gdy zrobię parę razy jakieś zmiany temperatury to po jakimś czasie wszystko jakby jest wporządku. Jest to widoczne we wszystkich trybach , czyli auto oraz na ręcznym ustawianiu temperatury. Nie wiem co to powoduje taki stan. Może jakaś klapka się zacina i powoduje przepływ ciepłego powietrza? Ale gdy przestawiam na minimum temperatura spada. Ciutek mnie to zaczyna już wnerwiać. Miał może ktoś z forumowiczów taki problem. Widziane mile jakieś podpowiedzi przed wizytą w serwisie.

Pozdrawiam

Boa

Napisano

> Witam

> Od dłuższego czasu mam problem z właściwym ustawianiem temperatury w mojej ki 1,8 GTS z 2004 roku.

> Otóż lewa strona auta ogrzewana jest dużo mocniej. Problem ten jest zauważalny zwłaszcza

> teraz gdy chcę ustawić właściwą temp. Lewa strona grzeje a prawa chłodzi. Jest to jakoś

> wyczuwalne na początku jazdy. Gdy zrobię parę razy jakieś zmiany temperatury to po jakimś

> czasie wszystko jakby jest wporządku. Jest to widoczne we wszystkich trybach , czyli auto oraz

> na ręcznym ustawianiu temperatury. Nie wiem co to powoduje taki stan. Może jakaś klapka się

> zacina i powoduje przepływ ciepłego powietrza? Ale gdy przestawiam na minimum temperatura

> spada. Ciutek mnie to zaczyna już wnerwiać. Miał może ktoś z forumowiczów taki problem.

> Widziane mile jakieś podpowiedzi przed wizytą w serwisie.

> Pozdrawiam

> Boa

Kiedyś gdzieś czytałem ze w rocznikach 2004-2005 zacinały się silniczki sterujące klapami w dystrybutorze powietrza pod konsola, ale nie pamiętam szczegółów. Może jak ktoś ma dostęp do TISa to przejrzy informacje serwisowe na temat tego typu problemów

Napisano
  • Autor

> Kiedyś gdzieś czytałem ze w rocznikach 2004-2005 zacinały się silniczki sterujące klapami w

> dystrybutorze powietrza pod konsola, ale nie pamiętam szczegółów. Może jak ktoś ma dostęp do

> TISa to przejrzy informacje serwisowe na temat tego typu problemów

Umówiłem się na piątek do serwisu. Zobaczę co dolega mojemu ulubieńcowi biglaugh.gif

Pozdarwaim

Boa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.