Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

cieżko wchodzace biegi

Featured Replies

Napisano

przepraszam ze z nikim sie na forum nie przywitalem ale niestety jezdze autem ciezarowym i kazda moja wypowiedz czy prosba o pomoc jest bardzo szybko ppisana wiec chodzi o to ze ciezko wchodza biegi na kazdym harczy na wstecznym jedynka wchodzi o ciezkim wcisnieciu lewarka biegow do przodu moze ktos wie na pewno chodzi o sprzeglo ale czy docisk sprzeglo czy moze cos z lozyskiem bo aktualnie nie mam jak dojrzej do auta bo nie ma mnie w domu a jezdzi teraz moja dziewcznyna dzieki z goru za pomoc i przepraszam za moje bledy .... smile.gif pozdrawiam mateusz FIAT UNO 1.0 silnik skrzynia ma okolo 50.000 tys prawie nowa auto przejechane 240 tys ;[

Napisano

> przepraszam ze z nikim sie na forum nie przywitalem ale niestety jezdze autem ciezarowym i kazda

> moja wypowiedz czy prosba o pomoc jest bardzo szybko ppisana wiec chodzi o to ze ciezko

> wchodza biegi na kazdym harczy na wstecznym jedynka wchodzi o ciezkim wcisnieciu lewarka

> biegow do przodu moze ktos wie na pewno chodzi o sprzeglo ale czy docisk sprzeglo czy moze cos

> z lozyskiem bo aktualnie nie mam jak dojrzej do auta bo nie ma mnie w domu a jezdzi teraz moja

> dziewcznyna dzieki z goru za pomoc i przepraszam za moje bledy .... pozdrawiam mateusz FIAT

> UNO 1.0 silnik skrzynia ma okolo 50.000 tys prawie nowa auto przejechane 240 tys ;[

100% Docisk powiedział 30.GIF , a jak będziesz wymieniał to raczej całość czyli

tarcza

docisk

łożysko

Napisano

warto tez sprawdzic olej w skrzyni, na sucho tez ciezko chodzi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.