Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak uzyskać taki kolor?

Featured Replies

Napisano

Witam , chciałbym zrobić sobie czarne ramki takie jak na foto poniżej , chciałbym zapytać jak najłatwiej to uzyskać , a dokładniej to jest mat czy półmat smile.gif ? Muszę kupić alu ramki , zmatowić (czy nie?) , odtłuścić i sprayem malnać ?

s6305366.jpg

Napisano

> Witam , chciałbym zrobić sobie czarne ramki takie jak na foto poniżej , chciałbym zapytać jak

> najłatwiej to uzyskać , a dokładniej to jest mat czy półmat ? Muszę kupić alu ramki ,

> zmatowić (czy nie?) , odtłuścić i sprayem malnać ?

Dla mnie to pol mat jest.. jak kupisz srebne to zmatowac musisz calosc srebnego badziewia az do plastiku i potem mozesz siknac sprayem pol matem..

Napisano
  • Autor

> Dla mnie to pol mat jest.. jak kupisz srebne to zmatowac musisz calosc srebnego badziewia az do

> plastiku i potem mozesz siknac sprayem pol matem..

Wolałbym już kupić czorne , ale ni ma frown.gif

Napisano

> Wolałbym już kupić czorne , ale ni ma

nie ma co sie bac nawet jak lekko przematujesz, to bedzie sie trzymac bo nie dotykasz tego ani nie myjesz.. raz zalozysz i po problemie.. ok.gif

Ale tak przygladam sie dalej temu i dochodze do wniosku ze to mat a nie pol mat. ja mam jedna lampe tak pomalowana i wyglada bardzo podobnie. ok.gif

Napisano
  • Autor

Ok to kupie szpray matowy smile.gif jak coś to będzie na Ciebie zlosnik.gif tylko myśle jaki papier żeby nie pokaleczyć hmm ?

Napisano

ramki w oryginale na pewno nie byly matowe. Mialem ori zegary w swojej e36 z tymi ramkami, masz fotke (w duzej rozdzielczosci):

img6328n.th.jpg

Napisano

> Ok to kupie szpray matowy jak coś to będzie na Ciebie tylko myśle jaki papier żeby nie pokaleczyć

> hmm ?

ja w E30 przerabiałem ramki alu w połysku na czarne. Tyle, że też w połysku. Chciałem uzyskać efekt lakieru fortepianowego. W moim przypadku były to po kolei poszczególne zabiegi:

-matowienie

-podkład

-4 warstwy czarnego

-1 przeźroczysty

wyszło całkiem zacnie

Osoba która ode mnie odkopywała auto sama byłą ciekawa tego zabiegu wink.gif niestety fot nie posiadam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.