Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xsara Picasso problem z dmuchawą.

Featured Replies

Napisano

Witam,

Mam pewien problem z dmuchawą w Xsarze Picasso 1.6HDi auto z 2007roku climatronik. Wentylator w ogóle nie działa, a za tym klima też. Bezpieczniki sprawdzone, na wszelki wypadek i tak zmienione na nowe, oba mają przejście. Dzisiaj jak autem jechałem w trasie to czasem zimne powietrze leciało, ale potem musiałem auto zgasić i już w ogóle nie działa.

PS. Mam jeszcze Puga 207 z tym samym silnikiem, ale tu mam problem z głupiejącym termometrem, który pokazuje podczas jazdy od minus -50 do +40 stopniu. Przy włączeniu auta pokazuje temp ujemną, a z czasem coraz wyższą i potem znowu ujemną, co też powoduje nie działanie klimy.

Napisano

> Witam,

> Mam pewien problem z dmuchawą w Xsarze Picasso 1.6HDi auto z 2007roku climatronik. Wentylator w

> ogóle nie działa, a za tym klima też. Bezpieczniki sprawdzone, na wszelki wypadek i tak

> zmienione na nowe, oba mają przejście. Dzisiaj jak autem jechałem w trasie to czasem zimne

> powietrze leciało, ale potem musiałem auto zgasić i już w ogóle nie działa. > PS.

sprawdź czy wentyl nie jest zatarty, a może prąd nie dochodzi do kostki

Mam jeszcze Puga 207 z tym samym silnikiem, ale tu mam problem z głupiejącym termometrem, który

> pokazuje podczas jazdy od minus -50 do +40 stopniu. Przy włączeniu auta pokazuje temp ujemną,

> a z czasem coraz wyższą i potem znowu ujemną, co też powoduje nie działanie klimy.

tu ewidentnie czujnik temperatury powiedział banana-wave.gifa klima nie działa bo sterowanie jej uzależnione jest od podawanej temp. z czujnika zew.

Napisano

> Jaka kostka? Gdzie ją znaleźć?

Myślę że tutaj znajdziesz odpowiedz na to pytanie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.