Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zacięta stacyjka

Featured Replies

Napisano

Witam

Otóż moja stacyjka w Vectrze odmówiła współpracy. Wkładka zablokowała się na tyle poważnie, że rano nie udało się jej przekręcić. ten manual znam lecz w moim przypadku to nie pomaga. Wkładka nie chce się przekręcać. Coś jakby ją blokowało wewnątrz. Jak ją zreanimować aby został stary kluczyk ? Doradźcie jakieś sensowne rozwiązanie

pozdro

Napisano
  • Autor

Jako, że nikt nic nie podpowiedział jak zreanimować wkładkę Zakupiłem nową z kluczami (34 zł ) aby móc jeździć. Naprawa starej wkładki 100 zł w punkcie napraw, na razie odpuściłem gdyż po 2 dniach zanurzenia w ropie stara wkładka zaczyna płynnie pracować na sucho zobaczymy jak będzie za kilka dni i może po przesmarowaniu powróci z powrotem do auta. Dwa różne kluczyki jakoś mnie drażnią zlosnik.gif

Napisano

W stacyjce wyrabiają się zapadki. Sam kluczyk również Chociaż w Vectrze były 2 rodzaje typów kluczyków).

Regeneracja faktycznie kosztuje 100zł bo sam dzwoniłem po kilku punktach, które się tym zajmują. Dorabiają nowe zapadki i nowy grot kluczyka. Efekt tego taki, że stacyjka jest po takim zabiegu równa oryginałowi. Więc drogo i niedrogo.

Zakupiłeś zamiennik. Wada tego tylko taka, że standardowy kluczyk będziesz miał do otwierania drzwi, a drugi do stacyjki. I tylko tyle. Nowa stacyjka będzie pracować na pewno dobrze przez długi czas.

Stara stacyjka wątpię żeby pracowała jeszcze poprawnie. To już fajans jest skoro zacinała się na dobre.

Napisano
  • Autor

> Regeneracja faktycznie kosztuje 100zł bo sam dzwoniłem po kilku punktach, które się tym zajmują.

> Dorabiają nowe zapadki i nowy grot kluczyka. Efekt tego taki, że stacyjka jest po takim

> zabiegu równa oryginałowi. Więc drogo i niedrogo.

Nawet nie o tą 100 chodzi. Ja po prostu nie mam kiedy jechać im tego zawieźć i czekac aż naprawią. Trwa to podobno ok 1 godz. frown.gif

> Zakupiłeś zamiennik. Wada tego tylko taka, że standardowy kluczyk będziesz miał do otwierania

> drzwi, a drugi do stacyjki. I tylko tyle. Nowa stacyjka będzie pracować na pewno dobrze przez

> długi czas.

Kupiłem tylko wkładkę stacyjka jest ok. Ale mi właśnie o te dwa kluczyki chodzi - denerwują mnie zlosnik.gif

> Stara stacyjka wątpię żeby pracowała jeszcze poprawnie. To już fajans jest skoro zacinała się na

> dobre.

Też tak sądzę choć teraz po spędzonych dniach w ropie i wypłynięciu z niej sporej ilości syfu pracuje "prawie" płynnie. Ale to prawie robi wielką różnicę ok.gif

Napisano

Po przeczytaniu wcześniejszych postów poszedłem przesmarować stacyjkę u siebie.

Teraz pracuje lekko smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.