Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Seicento 1,1 SPI - problem z alarmem ?

Featured Replies

Napisano

Witam, mam dziwny problem, nie wiem za bardzo jak się do niego zabrać. Wkładam kluczyk do stacyjki, diody na wyświetlaczu się świecą, przekręcam wszystkie gasną. Pomyślałem, że akumulator padł, bo zostawiłem światło wewn. auta zapalone i przez 40 h. chyba rozładowało akumulator. Wyjąłem, załadowałem akumulator i tu się zaczęły problemy. Alarm cały czas wyje jak chcę go podłączyć, nie reaguje na pilota (bateria w pilocie sprawna) Jak do tego się zabrać, może całkowicie odłączyć alarm, ale jak. Był też moment, że alarm zareagował na pilota, dokręciłem akumulator, chcę odpalić i znów wszystkie diody na wyświetlaczu zgasły...a potem już tylko ten alarm się załączał...

Napisano

> Witam, mam dziwny problem, nie wiem za bardzo jak się do niego zabrać. Wkładam kluczyk do stacyjki,

> diody na wyświetlaczu się świecą, przekręcam wszystkie gasną. Pomyślałem, że akumulator padł,

> bo zostawiłem światło wewn. auta zapalone i przez 40 h. chyba rozładowało akumulator. Wyjąłem,

> załadowałem akumulator i tu się zaczęły problemy. Alarm cały czas wyje jak chcę go podłączyć,

> nie reaguje na pilota (bateria w pilocie sprawna) Jak do tego się zabrać, może całkowicie

> odłączyć alarm, ale jak. Był też moment, że alarm zareagował na pilota, dokręciłem akumulator,

> chcę odpalić i znów wszystkie diody na wyświetlaczu zgasły...a potem już tylko ten alarm się

> załączał...

tez miałem podobny problem z alarmem i rozblokowałem go kluczykiem od alarmu. ja mam taką stacyjke w komorze gdzie jest silnik i tym jakos pokreciłem i pomogło

Napisano
  • Autor

> tez miałem podobny problem z alarmem i rozblokowałem go kluczykiem od alarmu. ja mam taką stacyjke

> w komorze gdzie jest silnik i tym jakos pokreciłem i pomogło

Witam, też o tym czytałem, ale nie mam takiego kluczyka. Natomiast inaczej to załatwiłem. Mój patent mogę teraz sprzedawać ;-) Zrobiłem tak: wyciągnąłem bezpiecznik nr 15 (coś od alarmu) i zacząłem zakładać klemy i znów alarm zaczął wyć, ale pilot o dziwo działał, więc co dokręcałem klemę to alarm się włączał i musiałem znów wyłączać pilotem i tak kilka razy, aż klemy były stabilne, wtedy wyłączyłem i później włożyłem ww bezpiecznik i alarm załączyłem i na razie git ;-) Zamykam na chwilę obecną temat, mam nadzieję, że te sugestie się komuś przydadzą. Pozdrawiam ;-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.