Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nie odpala gdy ciepla.

Featured Replies

Napisano

Witam!

Kiedys wspominalem juz o tym problemie, ale po dwoch miesiacach jazdy moge dorzucic nowe informacje. Otoz Bravka gdy jest zimna zapala raczej bez klopotow. Natomiast po rozgrzaniu i przejechaniu kilku kilometrow rozrusznik dlawi sie zamiast krecic. Wczesniej wydawalo mi sie ze na LPG auto odpala, ale jednak nie. Paliwo nie ma znaczenia. Moje wnioski - rozrusznik ciagnie zbyt duzy prad lub alternator nie doladowuje poprawnie akumulatora. Dodam, ze aku jest nowe i gdy zagladam pod maske w czasie gdy nie chce odpalic, wskazuje poprawnie napiecie. Nie sprawdzalem w samym momencie krecenia. Jakies sugestie?

Napisano

> Witam!

> Kiedys wspominalem juz o tym problemie, ale po dwoch miesiacach jazdy

> moge dorzucic nowe informacje. Otoz Bravka gdy jest zimna zapala

> raczej bez klopotow. Natomiast po rozgrzaniu i przejechaniu

> kilku kilometrow rozrusznik dlawi sie zamiast krecic. Wczesniej

> wydawalo mi sie ze na LPG auto odpala, ale jednak nie. Paliwo

> nie ma znaczenia. Moje wnioski - rozrusznik ciagnie zbyt duzy

> prad lub alternator nie doladowuje poprawnie akumulatora. Dodam,

> ze aku jest nowe i gdy zagladam pod maske w czasie gdy nie chce

> odpalic, wskazuje poprawnie napiecie. Nie sprawdzalem w samym

> momencie krecenia. Jakies sugestie?

pogadaj z kacikowiczem Greg 0100 (jakos tak) wspominal mi na privie ze ma podobny problem i wybiera sie do mechaniora. moze juz u niego byl wiec pewnie pomoze Ci w tej kwesti wink.gif

Napisano
  • Autor

> pogadaj z kacikowiczem Greg 0100

Moglbys poszukac w Twojej skrzynce dokladnego nicka?

Napisano

> Moglbys poszukac w Twojej skrzynce dokladnego nicka?

prosze Cie bardzo. dokladny nick kolegi to Greg 0111 a to jego numer gg:8732769 pozdr. wink.gif

Napisano

Witam cię >Ja mam podobny problem z moim bolidem dwa dni temu byłem na wykasowaniu błędów,zapłaciłem 30 zł cool.gifpanowie przeczyscili mi kabelki dochodzące do rozrusznika a dzisiaj bolid powędrował do mechanika.Mają posprawdzać jeszcze wszystkie przewody no i pokleić zderzak bo przy tej zimie sobie troszkę przycofałem w zamarznietą bryłę lodu. Jak odbiore samochód i coś sie zmieni to dam ci znać. Spróbuj sobie jeszcze jak nie bedzie chciał zapalić podłączyć go kablami z innego aku.

Napisano
  • Autor

Diagnozowalem autko komputerem jakis czas temu, ale nie bylo nic niepokojacego. Bede za to wdzieczny za info co u Ciebie poprawili. W tej chwili w ogole mi auto nie pali i nie bede mial mozliwosci sprawdzenia, ale jak juz ruszy mam zamiar wskoczyc do znajomego na kanal i poszperac przy rozruszniku troche.

Napisano

odezwię sie koło soboty, no chyba że bede wiedział coś wczesniej. Pozdrawiam smile.gif

Napisano

> odezwię sie koło soboty

Witam>Jeszcze nie wiem co z moją furą. Panowie mechanicy nie zdąrzyli pokleić zderzaka,i samochód mam mieć w poniedziałek.Jak będe wiedział czy pomogło to co koledzy pisali odnośnie tej "skrzyneczki" pod rozrusznikiem to dam ci znać. Oby to było to smile.gif

Napisano
  • Autor

> Jak będe wiedział czy pomogło to co koledzy pisali odnośnie

> tej "skrzyneczki" pod rozrusznikiem to dam ci znać. Oby to

> było to.

W takim razie niskiego rachunku zycze i czekam z niecierpliwoscia na info smile.gif

Napisano

> W takim razie niskiego rachunku zycze i czekam z niecierpliwoscia na

> info

Witam>Wczoraj odebrałem furke od mechaniora. Poczyścili i podokrecali wszystkie przewody dochodzące do rozruszniaka i na dzień dzisiejszy probem z zapalaniem kiedy jest ciepły ustał, zobaczymy co będzie w lecie. smile.gif

Napisano
  • Autor

> Poczyścili i podokrecali wszystkie przewody dochodzące do

> rozruszniaka

Chyba zrobie to samo, bo u siebie nie widze zadnej obudowy pod spodem -> fot.

post-61402-14352468378344_thumb.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.