Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mac Audio 4050 - kupić za 200zł?

Featured Replies

Napisano

Witam. Mam do kupienia za 2 bańki wzmaka Mac Audio 4050 w stanie idealnym.

RMS 4x60W lub 2x160W

produktbild_gross.gif

co o tym myślicie ? brać?

Napisano
  • Autor

> IMO - nie

a można wiedzieć dlaczego? czyżby macaudio(magnat) to jakaś kiszka? czy ten model jakiś feler? nie będzie tych wspomianych 2x160 W RMS ? czy może coś innego? Pytam się bo poprostu nie wiem... dzięki

Napisano

Osobiscie bym ci to odradzał,to tak ja z tymi sławnymi buszmanami ładne sliczne,ale na krotko,przeszukaj allegro w poszukiwaniu jakiegos normalnego wzmacniacza (pożadniejszej Firmy)

Powodzenia

Ostatnio kupiłem Pioneera tez za 2 stówki i lata jak szalony(zadnego płaskiego basu zadnych spadków napiecia przy podkręcaniu głosnosci) pod daytoną blaupunkta i subem jbl

Poszukaj czegos innego moze troche dołóz hajsu ale kup cos dobrego

Pozdro

Napisano

> a można wiedzieć dlaczego? czyżby macaudio(magnat) to jakaś kiszka?

> czy ten model jakiś feler? nie będzie tych wspomianych 2x160 W

> RMS ? czy może coś innego? Pytam się bo poprostu nie wiem...

> dzięki

Jeśli nie wymagasz, by sprzęt był super-ekstra to możesz wziąć ten wzmacniacz pod warunkiem, że wytargujesz niższą cenę smile.gif

Napisano

> Jeśli nie wymagasz, by sprzęt był super-ekstra to możesz wziąć ten

> wzmacniacz pod warunkiem, że wytargujesz niższą cenę

Eeee, przesadzacie, 200 PLN za ten piec w dobrym stanie to uczciwa cena.

Napisano

> Eeee, przesadzacie, 200 PLN za ten piec w dobrym stanie to uczciwa

> cena.

Dobra, niedobra - potargować warto wink.gif

Napisano

wszytsko zależy jakie ma sie wymagania. Ja bym nie kupił tego wzmacniacza nawet za 150.

Dlaczego ??

Bo wzmaka napewno szybko nie zmienie i nie chce sie z nim męczyć, wole mieć coś sprawdzonego i coś co wiem że bez problemu sprzedam w przyszłości. Sprzętu nie trzeba skompletować w miesiac. 200,00 to jest 1 zbiornik paliwa, który znika momentalnie a wzmak nie.

Na takim wzmaku można sie przejechać i w topić kase.

Napisano
  • Autor

zakupiłem tego wzmaka - dzisiaj może przyjdzie do mnie. Utargowałem przesyłke. Właśnie ze względu na cene zdecydowałem się kupić używke. Narazie nie stać mnie na kupno nowego wzmaka za jakieś 600-800 zł , a musze teraz prawie 3łoła za semestr zapłacić, w gablocie miałem pare defektów - kasa poszła się jeb..., pobrostu wieje u mnie w portfelu na maksa, a piec jednak musi być bo radio nie wyrabia. Traktuje to jako przejściówke - a sprzedać zawsze sprzedam jak będe miał kase na coś konkretnego (może jakiś kondensatorek jeszcze do tego). A gadałem z gościem co miał pare piecyków i powiedział że to dobry "budrzetowy" piecyk - 4 kanały, możliwość podłączenia 2przód + sub ... Mogłem za tą cene kupić na allegro piec blaupunkta 2100b - ale to tylko do suba - a przód? - radio troche się wymięka ... Docelowo będe chciał kupić GTA 470 - nie jestem onanistą sprzętowym - większą wagę przykładam do stosunku cena jakość gdzie cena jest zależna od mojego budżetu. Wcześniej miałem w feli głośniki fabryczne w dzwiach, syczki alda bez zwrotnic, jaja pionka w półce, tube tonsil i wzmak magnata - poczytałem troche to i inne fora gdzie pisano że najlepiej zrobić dobry odseparowany przód i skrzynke w kufer - żadnych jaj i tub... - ok myśle sobie... sprzedałem najpierw jaja, potem kupiłem całą tylną półke, potem tube opchnołem i piec, głośniki fabryczne przełozyłem sobie to firmowej c15stk... Kupiłem signaty H13, hertze DT16 na przód, dupiłem skrzynke blaupunkt gtb300 i teraz ten piecyk MacAudio. Poluje na jakąś fajną aplinke do 500zł na alu - a wtedy mój pionek też pójdzie grać do dostawczego. Powolutku, powolutku małymi nakładami sprawiłem że muza mi ładnie, czysto gra. Dużo zawdzięczam temu forum gdyż przedtem nazwy signat, hertz, macaudio były dla mnie egzotyczne (poprostu tym się nie intewresowałem) - liczył się pioneer (stąd jaja tej firmy w mojej byłej półce) - grały dla mnie super i myślałem że to jest to ... dopuki nie zarejestrowałem się na tym forum, poczytałem i zrobiłem jak radziliście zeby.GIF ...hoho rozpisałem się . Jak przyjdzie wzmak to zobaczymy co tam jest w środku. pozdr 4@ll

Napisano

> zakupiłem tego wzmaka - dzisiaj może przyjdzie do mnie. Utargowałem

> przesyłke. Właśnie ze względu na cene zdecydowałem się kupić

> używke. (...)

I bardzo dobrze ok.gif

Moim zdaniem stosunek cena/jakosc jest na wysokim poziomie ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.