Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

AD4.004

Featured Replies

Napisano

Jestem wlaścicielem R19 Chamade 93/1.8 silnikF3P z automatyczną skrzynia AD4.004. autentyczny przebieg: 80.000km. Jaki mam problem- teraz przy niskich temperaturach po zapaleniu muszę odczekiwać aż temperatura silnika podniesie się na drugą działkę. Inaczej niema jazdy. Caly czas trzyma na pierwszym biegu i nie przełączy. Dopiero po dogrzaniu zaczyna przełączać.Zapali się lampka elektroniki -która gaśnie pozatrzymaniu i wyłączeniu kluczyka i jeśli jest już temperatura to nie zapali się ponownie i przełączają sie biegi. Proszę o poradę- może ktoś się z tym zetknął. moj email:[email protected]ędę bardzo wdzięczny.Pozdrawiam Edward

Napisano

> Jestem wlaścicielem R19 Chamade 93/1.8 silnikF3P z automatyczną

> skrzynia AD4.004. autentyczny przebieg: 80.000km. Jaki mam

> problem- teraz przy niskich temperaturach po zapaleniu muszę

> odczekiwać aż temperatura silnika podniesie się na drugą

> działkę. Inaczej niema jazdy. Caly czas trzyma na pierwszym

> biegu i nie przełączy. Dopiero po dogrzaniu zaczyna

> przełączać.Zapali się lampka elektroniki -która gaśnie

> pozatrzymaniu i wyłączeniu kluczyka i jeśli jest już temperatura

> to nie zapali się ponownie i przełączają sie biegi. Proszę o

> poradę- może ktoś się z tym zetknął. moj

> email:[email protected]ędę bardzo wdzięczny.Pozdrawiam Edward

Ja bym proponował najpierw się przywitać,następnie uzupełnić profil a potem napewno ktoś z Szanownych Kolegów i Koleżanek jeśli będzie znał odpowiedz na Twoje pytanie obszernie lub mniej obszernie na nie odpowie. Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Dziękuję, za zwrócenie uwagi- przepraszam - Jestem Edward z pogranicza wielkopolski i Lubuskiego.Jeśli chodzi o uzupelnienie profilu- to robie to zaraz od ręki.

Napisano

a kiedy ostatnio sprawdzany był poziom oleju w skrzyni albo kiedy statnio był wymieniany?

Napisano
  • Autor

Witam i Pozdrawiam ! -z autem to bylo tak- po przywiezieniu z Niemiec olej w skrzyni był wymieniony na naszego Hipola ATFIID- po wymianie było ok do obecnych mrozów- nie był wymieniany filtr oleju- do którego jest dość ciężkie dojście , ale auto było serwisowane i zadbane- jeżdził jeden właściciel ur. w 1920 r. - auto jak z "igły".Olej ostatnio sprawdzalem tydizeń temu- tam niema miarki tylko sprawdza się na obrotach i przy temp. oleju 60stopni- co też zmierzylem. Nie wiem- czy może to ten olej nie taki- czy może należalo by się dobrać do filtra w misce olejowej ?szukam pomocy i porady- może ktoś miał taki przypadek.

Napisano
  • Autor

Czy ktoś z Państwa rozbiereał taką skrzynię ,zmieniał olej w skrzyni- jaki jest ten filtr olejowy ? czy jest to filtr papierowy- czy można go przepłukać - czy trzeba wymienić- bo przypuszczam, że może tam tkwi jednak przyczyna?

Napisano

> Dziękuję, za zwrócenie uwagi- przepraszam - Jestem Edward z

> pogranicza wielkopolski i Lubuskiego.Jeśli chodzi o uzupelnienie

> profilu- to robie to zaraz od ręki.

Nic się nie stało Kolego,ale z anonimami tak kiepsko się pisze : ) Pozdrawiam i mam nadzieję że ktoś z kolegów zna odpowiedz na Twoje pytanko. Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.