Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zniknoł basior

Featured Replies

Napisano

Witam. Wszystko było wporządku dopoki nie kupiłem rozdzielacza RCA z 2 na 4 - podłączyłem i ..... huston mamy problem. Cały zestaw gra ale nie tak jak trzeba - przednie midbasy brawie wogole basu nie dają... myślałem że może kable od głośnika się stykneły - wybebeszyłem całą instalacje i kupiłem nowe kable do głośników ... nadal to samo .... wzmak ma dwa bezpieczniki 20stki (nie zaduze?-jak kupiłem z 2 ręki to już takie były) sprawdziłem - nie przepalone, wszystkie kanały grają ... ale wciąż zaginął gdzieś ten bas... podczas dalszego poszukiwania defektu trafiłem na zdartą osłonkę przy wtyku rca - czy to może być przyczyną ? czy może w zmaku coś padło - ale wszystko gra - kanały działają,filtry niby też - a właśnie zrobiłem coś takiego - przełączyłem przedni zestwaw na LPF 50Hz - i bass był ledwo słyszalny a membrany latały jak trzeba. Bufer niby daje bas ale też to nie to ... Czy to możliwe że na czinczach jest defekt ? - mi się tak wydaje. Co wy o tym myślicie? Dzisiaj jeszcze wezme od kolesia wzmak i przetestuje jego u mnie i mój wzmak u niego...Pozdr

Napisano

Jeśli dobrze zrozumiałem to albo tniesz za nisko przedni zestaw, albo coś się ze sfazowaniem głośników popieprzyło:)

Napisano

Moim zdaniem masz odwrocona polaryzacje glosnikow. Zobacz czy jak dasz balans na jedna strone i odlaczysz jeden z przewodow rozdzielacza nie jest wiecej basu (na jednym glosniku vs wszystkich). Jesli tak to zamieniles gdzies + z - na glosnikach.

Napisano

> Chyba to będzie wina chinchy - wziołem wzmak kolesia i podłączyłem i

> jest to samo. Jade do sklepu kupić nowe - podłącze i zobacze czy

> to było to

Watpie. Sprawdz lepiej polaryzacje, bo tak wymienisz wszystko po kolei i bedziesz tylko lzejszy finansowo !

Napisano
  • Autor

Chyba to będzie wina chinchy - wziołem wzmak kolesia i podłączyłem i jest to samo. Jade do sklepu kupić nowe - podłącze i zobacze czy to było to

Napisano
  • Autor

Problem naprawiony - to były chinch-e Dzięki za posty panowie i pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.