Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hyundai i KIA - co da się zweryfikowac w ASO?

Featured Replies

Napisano

chodzi o historię auta: przeglądy, przebiegi, akcje serwisowe przebiegi (całą UE, czy tylko PL czy dane ASO) ?

Napisano

> chodzi o historię auta: przeglądy, przebiegi, akcje serwisowe przebiegi (całą UE, czy tylko PL czy dane ASO) ?

Mi nieoficjalnie (nie mogą nikomu poza właścicielem pojazdu przekazać informacji) podawali przebieg ostatniego przeglądu, naprawy gwarancyjne (wymiana akumulatora oraz zmiana oprogramowania jednostki sterującej - wszystko z datami i przebiegiem) - wszystko (tj. te naprawy) we Włoszech się działo, info otrzymałem w polskim ASO ok.gif

Napisano

Wymiany gwarancyjne, akcje serwisowe sa w systemie w PL. Przeglady wstemplowane w ksiazke.

Napisano
  • Autor

> Wymiany gwarancyjne, akcje serwisowe sa w systemie w PL. Przeglady wstemplowane w ksiazke.

1. mówisz o KIA czy Hyundai?

2. co znaczy "przeglądy wstemplowane w książkę" - nie wpisują tego do kompa tylko w książkę? czy to znaczy że potwierdza lub nie to co zobacza w książce/?

Napisano
  • Autor

> Mi nieoficjalnie (nie mogą nikomu poza właścicielem pojazdu przekazać informacji) podawali przebieg

> ostatniego przeglądu, naprawy gwarancyjne (wymiana akumulatora oraz zmiana oprogramowania

> jednostki sterującej - wszystko z datami i przebiegiem) - wszystko (tj. te naprawy) we

> Włoszech się działo, info otrzymałem w polskim ASO

załóżmy że będę się pytał oficjalnie bo będę razem z właścicielem.

rozumiem że piszesz o hyundaiu

Napisano

> załóżmy że będę się pytał oficjalnie bo będę razem z właścicielem.

> rozumiem że piszesz o hyundaiu

Wydrukowanie tego może nie być za darmo (pewności nie mam), poza tym skoro będziesz z właścicielem to niech on poprosi - reakcja na taka propozycję powie Ci więcej, niż zapewnienia i tekst ogłoszenia smile.gif

Napisano

> 1. mówisz o KIA czy Hyundai?

> 2. co znaczy "przeglądy wstemplowane w książkę" - nie wpisują tego do kompa tylko w książkę? czy to

> znaczy że potwierdza lub nie to co zobacza w książce/?

KIA moich przegladow gwranycjnych nie ma w komputerze ASO patrza w ksiazke. Ale wymiana czesci na gwarancji jest wpisana. Moze to byc nieudolnosc serwisu bo IMO gwarancyjne powinny byc w kompie.

Napisano
  • Autor

> KIA moich przegladow gwranycjnych nie ma w komputerze ASO patrza w ksiazke. Ale wymiana czesci na

> gwarancji jest wpisana. Moze to byc nieudolnosc serwisu bo IMO gwarancyjne powinny byc w

> kompie.

czyli pod kątem sprawdzalności lepiej szukać Tucsona biglaugh.gif

no i dobrze bo bardziej mi się podoba od sportage biglaugh.gif

tak więc pewnie na wiosnę będę szukał jednego z 3 aut dla siostry: tucson/sedici/SX4

Napisano

A mi nie byli w stanie powiedziec, twierdzac ze sie nie da itd... ciekawe jest to co mowisz...