Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zacięty pas z tyłu

Featured Replies

Napisano

A u mnie zaciął się pas na tylnym siedzeniu (ten co zwija się "w oparcie"). OStatnio dużo remontów i przemeblowań, więc co chwila składane oparcia. W zeszłym tygodniu odchylam oparcie do pionu, a tu jakiś dziwny opór - pas się zaciął i podczas podnoszenia jeszcze napinał. Pomogło dopiero odkręcenie mocowania pod siedziskiem, żeby puścił mechanizm (to jest chyba jakiś bezwładnościowy). Myślałem, że na tym koniec, ale dziś dokładnie to samo. Oglądam oparcie... żeby się tam dostać - trzeba rozprówać chyba! Miał ktoś podobny problem??

Napisano

mam kolwge w pracy co ma MW i jego srodkowy pas aso wymienialo 2 razy z powodu zaciecia. U mnie mimo ze stosunkowo czesto zdarza mi sie cos skladac nigdy nic takiego nie wystapilo. Moze to jakas kwestia rocznikowa? (moj to marzec 2003)

Napisano

> A u mnie zaciął się pas na tylnym siedzeniu

> Miał ktoś podobny problem??

Ja miałem wielokrotnie (auto z 09/2003). crazy.gif Jedyną skuteczną metodą jest rzeczywiście odkręcanie dolnego mocowania od podłogi samochodu. zlosnik.gif Podobno w 2004 roku wyszły pasy "pozmianowe", ale nie chciało mi się pruć tapicerki, prostrze jest odkręcenie. Te pozmianowe też za bardzo nie działają, bo w sobotę byłem w salonie i w nowiutkim stilaku był ten środkowy pas zacięty. Nawet nie chciałem mówić sprzedawcy. rotfl.gif

Ja mam na to metodę - środkowy pas jest zawsze zapięty, a jak trzeba go użyć, to te 15 cm luzu jest wystarczające, aby go odblokować. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Moje Stilo jest z 2001, więc przed jakimikolwiek modyfikacjami... Pomysł z zapinaniem pasa wydaje się sensowny. Jak tylko złapię kumpla z tym kluczykiem do odkręcenia mocowania dolnego, zastosuję sprytną metodę kolegi bow.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.