Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amortyzatory od bravo do stilo.

Featured Replies

Napisano

Witam, czym różni się amortyzator przód od bravo od tych w stilo? Czy będą pasowały? Przy bravo 1.9 mjtd podobno w zależności od mocy były dwa rodzaje, jedne miały rozsataw na zwrotnicę 2,5 cm a drugie 3,5 cm, tak mi powiedział gość sprzedający części używane. Zmierzyłem u siebie Stilo 1,9 jtd 115 km i mam rozstaw na zwrotnicę 2,5cm i odległość między śrubami około 5,8 cm, górne mocowanie amortyzatora w obu modelach jest takie same, poduszki są i do stilo i do bravo. Sprężyny też niektórzy zakładają od bravo, a co z amortyzatorami? a i wahacze blaszane też podchodzą.

Napisano

> Witam, czym różni się amortyzator przód od bravo od tych w stilo? Czy będą pasowały? Przy bravo 1.9

> mjtd podobno w zależności od mocy były dwa rodzaje, jedne miały rozsataw na zwrotnicę 2,5 cm a

> drugie 3,5 cm, tak mi powiedział gość sprzedający części używane. Zmierzyłem u siebie Stilo

> 1,9 jtd 115 km i mam rozstaw na zwrotnicę 2,5cm i odległość między śrubami około 5,8 cm, górne

> mocowanie amortyzatora w obu modelach jest takie same, poduszki są i do stilo i do bravo.

> Sprężyny też niektórzy zakładają od bravo, a co z amortyzatorami? a i wahacze blaszane też

> podchodzą.

Dobrze ci gosc mowil ze sa dwa rodzaje, w Stilo tak samo mj140 i abarth maja grubsza zwrotnice. Poza tym jedyna roznica to taka ze amory z nb maja szeroki koszyk dolem i nie ma potrzeby zakladania serwisowych protez.

Jakbys potrzebowal takie amory to mam dwie szt z. nb prawie nowe bo kupilem do siebie. i niestety wlasnie przez gruba zwrotnice. mi zalegaja.

Napisano

> Poza tym jedyna roznica to taka ze amory z nb maja szeroki koszyk dolem i nie ma potrzeby

> zakladania serwisowych protez.

Nowe kayaby do stilonów też mają już szeroki kołnierz i nie trzeba zakładać wink.gif

Napisano

> Nowe kayaby do stilonów też mają już szeroki kołnierz i nie trzeba zakładać

Wiem o tym, producent tez wie ze klepac jeden gatunek wychodzi taniej niz dwa i zapomnial a rozroznieniu grubej zwrotnicy :-)

Napisano

> Wiem o tym, producent tez wie ze klepac jeden gatunek wychodzi taniej niz dwa i zapomnial a

> rozroznieniu grubej zwrotnicy :-)

?? Kayaba ma 2 rodzaje amorków właśnie pod inne zwrotnice. Ale bywają producenci jak mts czy inni gdzie podają 1 rodzaj , nawet kiedyś ktoś na forum źle zakupił 270751858-jezyk.gif

Jakoś dziwnie te wozidła co mają tarcze 281mm mają inne zwrotnice/amorki niż pozostałe.

Napisano

> ?? Kayaba ma 2 rodzaje amorków właśnie pod inne zwrotnice. Ale bywają producenci jak mts czy inni

> gdzie podają 1 rodzaj , nawet kiedyś ktoś na forum źle zakupił

> Jakoś dziwnie te wozidła co mają tarcze 281mm mają inne zwrotnice/amorki niż pozostałe.

Zamow sobie amorek z kayba pod gruba zwrotnice a zobaczysz co w pudle Ci przyjdzie. Bedzie tylko inna grubosc goleni amortyzatora.