Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pytanie o... auto z Niemiec i czym to sei je później

Featured Replies

Napisano

Kochani

Kolezanka znalazla passata z 1987 roku, przebieg 200 tys, sprowadzonego z Niemiec. Z jakimi kosztami musi sie liczyc, zeby go zarejestrowac teraz w Polsce? Duzo czasu to zajmie?

Po drugie, chcialaby, zeby jakis mechanik do niego zajrzal. Polecicie kogos w Wawie? Ona mieszka na Pradze.

Czekam na pomoc!

Napisano

co do mechanika to musisz popytac warszawiakow, natomiast oplaty.... hmm 500 karta pojazdu, 500 oplata recyclingowa, 180 tablice, akcyza, Urzad skarbowy, znaczki itp... w sumie da ci to cos kolo 1600-1800 zl + OC przy zalozeniu ze autko nie ma zorbionych zadnych oplat... pozdrowionka

Napisano
  • Autor

Masa kasy!!!

Dzięki za pomoc!!

Acha, a jak samochod nie moze sie poruszac po polskich drogach - tak jej mowil sprzedawca, tzn ze wiele oplat nie ma zrobionych, nie?....

Napisano

no generalnie zeby mogl sie poruszac to musisz miec prawie wszystkie oplaty.... bo jedna sie z 2 wiaze... zeby ubezpieczyc musisz miec akcyze, podatek do us, papiery p[rzetlumaczone zrobiony przeglad i musisz miec tablice.... kolezance nie zostaje nic jak zbierac kaske.... chyba ze sie jej nie spieszy to doczytalme sie i dowiedzialem ze od 1 maja maja zniesc karte pojazdu czuli -500 wg mnie warto poczekac... skad wiem... bo teraz mam juz 2 auto przywiezione z niemiec i czekam biglaugh.gif rzecz do wyboruu albo chce zaplacic albo poczekac dozbierac kasy i zorbic to na jajko zeby.GIF

p.s. jak widzisz na focie moje aucio tez bez tablic na podworeczku stoi... a serducho boli oj boli....

Napisano
  • Autor

grinser006.gif

dobra, przekaze jej te smutne wiesci...

Napisano

heh sorki ze ja musialem takie nowinki przekazywac zeby.GIF ale coz zycie to nie bajka.... pozdrowionka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.