Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1.8 dohc gaśnie na wolnych obrotach na lpg

Featured Replies

Napisano

Witam,

mam problem z moim nowym fiacikiem, otóż trochę go rozregulowałem na gazie co pociągnęło za sobą gigantyczne spalanie(35 l/100km), autko pojechało do gazowników i już jest ok, jednak okazało się, że przygasa na wolnych obrotach na gazie, zastanawiam się gdzie szukać usterki, świece są nowe. Kompletnie nie ogarniam wielopunktowego wtrysku paliwka, może ktoś ma jakieś kompendium wiedzy, co i gdzie i jak:)

Moje drugie pytanko dotyczy wentylatora chłodnicy. Sprawa wygląda tak, że się wentylator nie włącza, spróbowałem go obejść w ten sposób, że wetknąłęm kostkę z czujnika prosto do wentylatora i też nic, ale jak pociągnąłem kabel z akumulatora do wentylatora to działa, czy ktoś może opisać podłączenie kabli wentylatora?

I ostatnie moje pytanie na tą chwilę dotyczy deski digital. Sprawa wygląda tak, że za każdym razem jak wyłączę zapłon to kasuje się trp i zegar, czy doszukiwać się przyczyny w nieprawidłowym podłączeniu deski czy gdzie indziej? I tu znowu, czy ktoś ma możę schemat eletryczny ?

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam wszystkich użytkowników

Napisano
  • Autor

no dobra, ogarnąłem już przygasanie na gazie, trochę regulacji i jest, właśnie grzebią mi w wentylatorze.

Pozostaje nadal nierozwiązana kwestia licznika. Czy ktoś ma jakąś radę na zerujący się licznik digital? Zeruje się zawsze gdy wyłączę zapłon(trip i zegar)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.