Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xsara kombi -czy warto?

Featured Replies

Napisano

Witam kolegów-jestem z kącika obok (opel).

Przymierzam się do zakupu xsary II kombi z 2003 roku. Auto ma silnik 2000 cm HDI, bogate wyposażenie, przebieg 95000 km.Jest bezwypadkowa

Moje pytanie brzmi: na co zwrócić uwage przy zakupie takiej furki? Jeżeli ktoś jest posiadaczem takiego egzemplarza, to jak się mu ona spisuje? Jakie posiada zalety i wady? Czy te roczniki borykają się z korozją? lub mają jakieś inne problemy?Może ktoś z Was ma jakieś namiary na dane techniczne takiego auta?

Za wszelką pomoc wielkie dzięki bow.gif

Pozdrawiam

Jędrzej

Napisano

jeździłem swego czasu Xsarą z 2002 roku ale 3-drzwiową... no i inny silnik.. więc jak sie spisuje HDI Ci niestety nie powiem... ale pewno moc 90KM lub 110KM daje z tym autkiem rade a nawet troche radości...

Ja jeździłem Xsarą z 75KM silnikiem i komfort był wysoki jak na tego typu autko... ale wg. mnie jedynym i chyba największym problemem tego autka jest słaba zawiecha na naszych dziurach... szybko zaczyna piszczeć i skrzypieć...

ach.. ni i drogie częsci... jak coś się sypnie to trzeba słono płacić.. ale na szczęscie u mnie tylko raz el. szybka mechanizm była wymieniana... zlosnik.gif

rdzy u bezwypadkowego auta nie znajdziesz...

bajery to Te autko ma nawet w standardzie, a co dopiero w HDI... więc jak nie bity i sie przejedziesz i nie stuka tył to WARTO cool.gif

pozdro boozing.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.