Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kadjar, brać czy nie brać? Oto jest pytanie!

Featured Replies

Napisano

Bliźniaki czterojajowe [emoji14]

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Napisano

Sprawdziłem sprawę oleju.

Nie mam czasu szukać instrukcji, ale w internecie producent podaje olej Elf SAE 5W30.

Po 13000 km pełen poziom oleju w silniku, barwa i konsystencja jak na moje oko jest ok.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Napisano

Brat bliźniak. :)

post-87564-0-75668300-1434025541.jpg

Czekam na takiego samego, no prawie takiego samego :) Kolor ciemność nocy, wypas podstawowy (wyboru nie miałem) :)

Napisano

Zapraszam więc do klubu Nissana. :oki:

Frogu szanowny, dobrze, że poziom oleju OK, bo zdarzały się niestety egzemplarze tego silnika żrące olej. O czym poczytać można zarówno na różnych forach Renault jak i Nissana. Mój wydaje się być pozbawiony tego problemu. Choć też dopiero mam przejechane 12000 km. Za 2 tygodnie przegląd. Ale tak naprawdę będę miał już trzeci olej zalany. Bo pierwszy był fabryczny, drugi zmieniłem profilaktycznie po 3000 km, a teraz będzie trzeci. Co ciekawe Nissan zaleca do tego silnika oleje o lepkości 5W40. Cały czas mnie zastanawia dlaczego w renówce jest inaczej.

Napisano

Już jestem zarejestrowany pod tym samym nickiem [emoji4]

Ja taki porządny z olejem nie byłem bo czasu zabrakło itd.

PS felgi prześliczne, nie orientuje się w specyfikacji wyposażenia, ale chyba wymagały dopłaty.[emoji108]

Napisano

Nie, to jest wersja wyposażenie N-Tec, z tymi 18'' felgami w cenie. Wprowadzona we wrześniu ubiegłego roku jako limitowana, ale pozostała w cenniku na stałe. Jest to przedostatnia wersja wyposażeniowa. Pozbawiona jedynie świateł led i systemu automatycznego parkowania (czy jak to tam się nazywa). Poza tym pełen pakiet łącznie z panoramicznym dachem. Śmigam tym autem już rok i ciągle się cieszę. Życzę Tobie równie udanego związku z Kadjarem. :oki:

Napisano

piesi jak widać chodzą pasem zieleni, chodnik jest dla samochodów ;)

W moim rodzinnym mieście już by bok był do malowania :) dobrze do tego się nadają kapsle lub klucze :)

Napisano

Panowie, zdjęcie jest wrzucone dla obejrzenia samochodu a nie sposobu i miejsca parkowania.

Kto był w tamtej lokalizacji ten wie, ze nie ma tam parkingu i tamtejsi mieszkańcy tak prosili pozostawić samochód.

A pomysły z gwoździami i odrapanymi bokami są na miarę gimbazy i ludzi małych.

Temat parkowania uważam za zamknięty.

Napisano

A pomysły z gwoździami i odrapanymi bokami są na miarę gimbazy i ludzi małych.

Może i są, ale jak byś miał takim chodnikiem przejechać wózkiem z małym śpiącym dzieckiem, to może byś zmienił zdanie.

Ja zazwyczaj wykonuję wówczas telefon na 986, a oni bardzo chętnie się zjawiają :) bo do tego się nadają najlepiej...