Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

czy one tak wszystkie mają ??

Featured Replies

Napisano

sprawa jest beznadziejna frown.gif przedwczoraj było to samo, o przeszłości nie wspomne smile.gif przychodze w sobote o 2 w nocy, dodam, ze w sobotni porane super było. No i wchodze, palę i co i dupaaaaa, z 20 razy i 30 min pozniej odpalił, potem już spoko. Wczoraj od rana 0 problemów, przychodzę dziś i co no i dupaaa jedna wielka, kozą musiałem jechać, a ona tez niedomaga smile.gif. Powiem, że tak:

- przewody WN nowe, 2 tyg mają,

- cewka 6 miechó,

- świece Iskra z wyżłobieniem U, nowe,

- kopułka nowa,

palec roździelacza nowy,

- aku kręci, no w zimie jaja były ale działa,

- ani na gazie ani ne benzynie, jak nie chce to na całego

Napisano
  • Autor

no i dziś rano znów to samo:( nadmienię, że czujnik halla nowy, klemy czyste, rest po 100 kroć robiony nic. Ale przychodze o 15 z pracy i za pierwszym razem pali, o wściec się można

Napisano

To prawie normalne smile.gif Ja jak dalem uno mojej lasce to ta sama sutuacja nie pali frown.gif ja tyko przyjade to odpala smile.gif Dziwne co! Mi sie wydaje ze jakies pola elektryczne maja na to wplyw smile.gif Aureola i tym podobne rzeczy smile.gif Ja mojej dziewczynie mowie cos takiego "wsiadasz do samochodu to narpierw poglaszcz po kierownicy kokpicie i pozniej popros zeby zaskoczyl smile.gif "

A tak na powaznie, sprawdz modul zaplonowy digiplex2 bo sa felerne! A i zobacz to zlacze masowe pod akumulatorem!! Bo moze jest sniedz i raz kontaktuje ok a raz nie.!

Napisano
  • Autor

wszystkie styki oczyszczone i popsikane, co najwyżej zobaczę tego digiplexa, ale jak mowie, po poludniu zawsze od razu,rano w zeszlym tyg palił,ze szrota zobacze, pozycze od nich i wowczas rano sprawdze smile.gif

Napisano

Zacznij od sprawdzenia elektryki w aucie,po zimie to normalne że jaja sie dzieją grinser006.gif

Napisano
  • Autor

guzik, oj tyle razy pisałem napiszę raz jeszcze, WSZYSTKIE MOŻLIWE STYKI PRZECZYCZONE i teraz i w zimie były jaja ale teraz to już dubeltowe, powtarzam, po pracy, czyli koło 16-stej nie mam żadnych problemów, ile razy potrzebuję tyle razy odpali, a rano no dupa, to jakieś fatum kuuuźwa jest, trabanta miałem, żadnych jaj nie było, jak pozmieniałem wszystko smile.gif

Napisano
  • Autor

najstarsi górale nie wiedzą co jest, dziś 3 dzień z rzędu rano nie odpalił, po południu super ale rano nie frown.gif jakieś pomysły, kto obstawia DIGIPLEX-a ??

Napisano

> najstarsi górale nie wiedzą co jest, dziś 3 dzień z rzędu rano nie

> odpalił, po południu super ale rano nie jakieś pomysły, kto

> obstawia DIGIPLEX-a ??

przestaw godzine 893goodvibes.gif

Napisano
  • Autor

no wstawiłem innego DIGIPLEX-a i dziś co prawda za 3 razem ale odpalił, a to już jest coś, chyba tego starego będę awaryjnie wozić wink.gif

Napisano

Witam, proponuję pojechac na parafię i poświęcić autko a co wieczór dać mu buziaczka i życzyć miłej nocki.

Napisano
  • Autor

z checia to ja bym je w d kopnął wink.gif ja go pogłaszcze, chyba pachem, starym w dodatku, juz tyle, co sie naglaskalem, to jestesze za jakas fobie ktos to wezmie biglaugh.gif

Napisano

A nie mowilem. Ze to moze byc digiplex!! a glaskanie tez pomaga smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.