Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Klocek car-audio w domq

Featured Replies

Napisano

Witam, jako ze mialem okazje pobawic sie chwile czyms co w zasadzie jest samochodowka,

pomyslalem ze i tutaj cos wkleje.

Wiele osob pewnie zna ten klocek jako ze dotykal sie do niego gospodarz forum CAS.

Pudelka zrobione na glosniczkach AD W600 i T100F.

Jako, ze W600 slyszalem juz nie raz w autach z zaciekawieniem zabralem sie do obsluchiwania,

pudelka poniewaz nie byly wykonczone musialem rowniez wytlumic, ale o tym pisac nie bede.

W autku W600 gralo bardzo szybko krotko ale bez duzej dawki mocy nie chcialo schodzic dosc nisko.

W tych pudelkach sytuacja poprawila sie znaczaco, nie dosc ze graly szybko to jeszcze potrafily pokazac

gdzie diabel dorzuca drewno do pieca ... spodobalo mi sie, az by sie chcialo BR zrobic w aucie.

Ale najwieksza perelka okazal sie tłisterek, scenka przez niego nakreslona zdziwila nawet mnie,

poszczegolne pozycje byly bardzo jasno pokazane, ba nawet glebokosc jesli byla dobrze zrealizowana

w nagraniu tutaj nie bylo mowy o jej pominieciu, a calosciowe zestrojenie kolumn tym bardziej potegowalo

wrazenie poukladania sceny, przestrzen nie ginela, smialbym powiedziec ze nawet bylo jej troszke wiecej niz powinno, jednak dla kogos kto lubi taki sposob prezentacji bylby to miod na uszy.

Szkoda ze ten tłit jest taki duzy .. bycmoze latwiej przyszlaby mi mysl zeby wrzucic go do autka ...

pozdrawiam wszystkich audio-maniakow

untitled14tq.jpg

Napisano

> pozdrawiam wszystkich audio-maniakow

Fajne skrzyneczki emilu smile.gif

claps.gif

Ja wrzucilem morele z 9litowej skrzyneczki do 23BR i tez zaczelo, jak to mowia fachowcy, je..c bassem wink.gif

Napisano
  • Autor

skrzyneczki tak jak w opisie nie moje wiec plakac bede ...

mowisz 23L ... no te mialy okolo 18-19 no i basik taki ze ... hmmm

wyrko sie trzeslo wink.gif

Napisano

>Szkoda ze ten tłit jest taki duzy .. bycmoze latwiej przyszlaby mi mysl zeby wrzucic go do autka ..

Emil jak sie popieści to na słupku wszystko sie zmieści smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.