Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wkońcu mnie dopadło!!!

Featured Replies

Napisano

Instalka Elpigaz Elisa. Kilka dni temu poczułem zapach gazu z nawiewu. Obadałem sytuacje i znalazłem przeciek z map sensora( chyba to tak sie nazywa hmm.gif). Próbowałem to uczczelnić ale za boga nie mogłem . Troszke tam czegoś nawydłubywałem i uszczelniłem jakimś takim silikonowatym klejem. Ale dziś pojawił mi sie dziwny objaw. JAk autko postoi dłuzsza chwilke to żeby odpalić go muszę krecić dobra chwilkę, a nawet powiem ze musze krecic jak starego zdezelowanego malara!!!! Co właściwie może być. Dodam że czesto jak jest zimny to za boga na wolnych nie przełączy mi sie na LPG. Musze dac gazu bo jak nie to zgaśnie!!! Do tej pory (1,5roku) śmigałem bezproblemowo ale teraz to sam nie wiem icon_eek.gif

Proszę o pomoc bo cos mnie trafi a w okolicy to niestety dobrych gazowników nie ma frown.gif

Napisano

długie kręcenie (przy założeniu, że kable, świece, filtry i cała reszta sprawna i nowa) może oznaczać jedynie padająca pompę paliwa... nowa do Lanosa 480pln... 550 z wymianą (i polecam oryginalną... bo jest pewna i masz gwarancję) waytogo.gif

gaśnięcie na gazie będzie wymagało regulacji gazu hmm.gif

Napisano
  • Autor

> długie kręcenie (przy założeniu, że kable, świece, filtry i cała

> reszta sprawna i nowa) może oznaczać jedynie padająca pompę

> paliwa... nowa do Lanosa 480pln... 550 z wymianą (i polecam

> oryginalną... bo jest pewna i masz gwarancję)

Ale jak tylko zgasze to to jest oki. Jak chwilke poczekam też jest oki ale z ubywaniem minut/godzin jest niedobrze wiec może to i to. A jak zdiagnozować pompe paliwa. Jest jakis sposób na to hmm.gif

> gaśnięcie na gazie będzie wymagało regulacji gazu

to akurat wiem

dzieki 20.GIF

Napisano

nie wiem jak zdjagnozować padającą pompę: może kangurki z rana, może zapalająca się kontrolka silnika (tak jest w Lanku), niektórym pompa zaczyna wyć, u innych coraz słabiej podaje paliwo... a mnie poprostu pewnego dnia odmówiła pracy... zgasiłem silnik pod przedszkolem i już nie uruchomiłem samochodu...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.