Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bravo/a a Marea

Featured Replies

Napisano

Do tych co jeździli i tym i tym. Interesuje mnie sposób prowadzenia auta i właściości jezdne. Czy jest jakaś różnica w prowadzeniu np. Brava a Marea sedan oczywiście z tym samym motorem czy identyko??

Teoretykom dziękuje.

Napisano

Jeździłem kilkoma modelami. W dobrych czasach miałem takie możliwości wynikające z (ciach nie powiem 270751858-jezyk.gif ). Nie były to odcinki po kilka kilometrów 270751858-jezyk.gif najkrótszy miał więcej niż 20km zlosnik.gif Modele BBM to były Bravo 1.4 , Bravo/a 1.6 , Bravo/a 1.2 , Marea 1.6 , Marea 1.9JTD , Bravo GT 1.6 i GT 1.9JTD. Maryśką 2.0 zrobiłem jedynie tylko króciutką pętelkę żeby zobaczyć jak fajnie wciska w fotel i pogłaskać bordello-tapicerkę zlosnik.gif

Maryśką jeździłem w wersji weekend. Prowadzi się bardzo dobrze, mankamentem może się wydawać to co wypływa z istoty wersji "kombi" czyli długi i nie obciążony tył. O dziwo w porównaniu do palio też weekend - w marei dupa tak nie skacze i to w wersji z mocniejszymi motorami. Najmilej wspominam JTD - pierwsza machina z tego typu silnikiem - pamiętam szok lekki przeżyłem jak to chodzi zlosnik.gif .

Widoczność b.dobra, na początku troszkę trzeba uważać na zderzak tylny bo jest odrobinkę wysunięty. zlosnik.gif

Generalnie jakbym miał okazję to bym kupił jako auto rodzinne.

Napisano
  • Autor

> nie to nie

> Marea się dobrze prowadzi

B też...

Napisano

> Teoretykom dziękuje.

to zalezy z jakim silnikiem w marei myslisz.

MW JTD to kanapa na dwóch kołach, zbyt szybkie wejście w zakręt i był problem przy zacieśnieniu. bujanka non stop (nowe amorki)

MW 2.0 tego nie posiada takiej opcji wink.gif

porównanie bravo 2.0 do MW JTD i MW 2.0 to jak porównanie trzech różnych samochodów.

MW 2.0 prowadzi się o wiele pewniej i troszke twardziej niz JTD. jak na kombi to chwilami zbyt twardo, ale zawsze pewnie.

podoba mi się

ide zaraz przetestuje bravo 1.8 GT sprzed fl'a

Napisano
  • Autor

> to zalezy z jakim silnikiem w marei myslisz.

Z ciekawości - chodzi mi o porównanie właściwości np. B 1,6 - M 1,6. Wiadomo, kombi inaczej się bedzie powozić a sedan ??

A tak BTW to najbardziej interesują mnie M, MW z silnikami 1,8 - 1,9

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.