Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Też się pochwalę :) - zdjątka w letnich kapciach

Featured Replies

Napisano

Kilka zdjątek mojej juz kilku miesięcznej asterki:

a.jpgb.jpgc.jpgd.jpge.jpgf.jpgg.jpg

W planie mam pozbycie się dziury z tylniego zdeżaka, wymiane mieszków na czarne skórzane z czerwonymi nićmi no i jakieś fajne pokrowce smile.gif aa i polmalowanie zacisków na czerwowno smile.gif

Pozdr@ i mokrego poniedziałku smile.gif

Napisano

no no

ok.gifok.gif ładna ładna tylk niech mi kolega powie czy takie siedzenia mial od poczatku czy zmienial bo mi sie strasznie takie siedzonka marza 270635636-JUMP2.gif

Napisano
  • Autor

no mnie też urzekły jak je zobaczyłem, są fabryczne i są bardzo wygodne, a do tego ma tam takie coś wysuwane co przydaje się w długich trasach pod kolana. Tylko z tyłu nie zamontowali mi zagłówków... frown.gif dziwne

cieżko dostać na takie fotele pokrowce i bede je zlecał do szycia na miare - koszt 200 zł, mam psa a tapicerka jest w super stanie i szkoda jej.

Napisano

felgi masz SUPER !!!!!!!!!!!!!!

czy tą są 15 czy 16 ?

czy kupiłeś je raz z autem czy oddzielnie ?

Napisano

wow, a "zegarki" takie były czy je wybielałeś ? w swoim astrolocie zgodnie z planem zmienilem felgi, przyciemnilem szybki, i jeszcze zegary chce zmienic i szukam jakiegos wzorca. Boje sie tarcz/naklejek z alledrogo a na oryginalne indiglo mnie nie stac wink.gif

Napisano
  • Autor

Wszytsko jest fabryczne, zarówno zegary jak i felgi. Auto takie przywieziono mi z Holandii, jest to wersja sport. Felgi 16` a oponki 205/50/16. Zegary są super, ale podświetlenie fabryczne takie sobie, myśle nad modyfikacją. Zawieszenie też jest fabrycznie utwardzone. smile.gif

Napisano

Mniam! Cudeńko. Bez przepychu ale z klasą...

slinka.gif

Napisano
  • Autor

> no bardzo fajnie się Astrolot prezentuje

> BTW znalazłem przed chwilą

> http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1021116

> arkadius17 to nie Twoja ??

hehe, ej faktycznie identyczna smile.gif tylko ze moja ma o 50 000 większy przebieg i niema tej koncówki wydechu smile.gif kurcze musze coś w niej zmienić żeby niebylo dwoch takich samych smile.gif a i ta tez widze że na holenderskich blachach stoi.

Napisano

niezłe fele ale seryjne mają to do siebie ze wygladaja jak niezlej klasy kołpak grinser006.gifza dwa dni wysle ci moje zdjecia fele z tigry 55/195/R15 sam porównaj devil.gifnara

Napisano
  • Autor

> niezłe fele ale seryjne mają to do siebie ze wygladaja jak niezlej

> klasy kołpak za dwa dni wysle ci moje zdjecia fele z tigry

> 55/195/R15 sam porównaj nara

Nu może i tak, mnie sie te akurat bardzo podobają, mają duzy prześwit i fajnie widac tarcze z zaciskami. a co do kołpaków to ja za nimi nieprzepadam, jak w zimie zakładam stalowe, to jeżdze bez kołpaków, auto sie fajnie prezentuje na czarnych kołach smile.gif

Napisano

> Całkiem całkiem się prezentuje.

Tylko szkoda że czarna.

Ciężko utrzymać czystą.

Nawet po umyciu nieraz zostają widoczne smugi.

Po za tym ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.