Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Malowanie/naklejki na plastikowe auto

Featured Replies

Napisano

Mój syn jeździ taką bryką obecnie:

post-131298-0-08567300-1465497552_thumb.jpg

I generalnie go uwielbia i jest bardzo happy ale ... ma też fioła na punkcie wozów policyjnych 

Dorobiłem już mrugające światełka i jest "czad", syrenę policyjną i też jest fajnie ale ... no właśnie myśle że posikał by się z radości jakbyśmy to auto przerobili na barwy policyjnego auta

Czyli niebieski albo biały z niebieskimi wstawkami. 

Jak podejść do tematu? Rozebrać pojedyncze elementy łatwo ale czy takie plastiki da się zwykłym spreyem potraktować? Czy może jakoś to obkleić? 

Napisano

Podkład do tworzyw sztucznych (aktywator) i dalej nawet sprayem.

Napisano
  • Autor

Podkład do tworzyw sztucznych (aktywator) i dalej nawet sprayem.

dzieki!

to teraz musze jeszcze jakas symulacje zrobic w programie graficznym zeby zobaczyc czy to w ogole ma sens ;) 

chyba jednak bardziej policyjny bedzie na bialo z czarnymi wstawkami (mlody bardziej kuma amerykanskie radiowozy) 

Napisano

Tylko uważaj na gotowe spray-e bo niektóre zasychają na takie szkliwo, że pęka przy byle zgięciu a to tworzywo, które jest dosyć elastyczne.

Na Twoim miejscu zamówiłbym typowo samochodowe w mieszalni. Nabijają do spray-ów.

Kupisz tam też aktywator do tworzyw.

Napisano

Ja bym obkleił autko folią do samochodów. Jest bardzo elastyczna i po delikatnym podgrzaniu - nawet suszarką obkleisz większość elementów. Synek będzie chciał wóz strażacki zdejmiesz folię i obkleisz czerwoną :)

Napisano
  • Autor

Ja bym obkleił autko folią do samochodów. Jest bardzo elastyczna i po delikatnym podgrzaniu - nawet suszarką obkleisz większość elementów. Synek będzie chciał wóz strażacki zdejmiesz folię i obkleisz czerwoną :)

hmmmm brzmi to dosc sensownie. Jest to elastyczne na tyle by rowniez takie bardzo nierowne powiechrznie obkleic? 

Napisano

myślę, ze wszystkie elementy "karoseryjne" widocznego na zdjęciu autka spokojnie obkleisz. Masz jeszcze coś takiego jak kolorowa folia/guma w spray, używana do zmiany koloru felg - ale nie bawiłem się tym nigdy.

Napisano
  • Autor

myślę, ze wszystkie elementy "karoseryjne" widocznego na zdjęciu autka spokojnie obkleisz. Masz jeszcze coś takiego jak kolorowa folia/guma w spray, używana do zmiany koloru felg - ale nie bawiłem się tym nigdy.

o kurcze fajnie to wyglada! Znaczy sie ta guma w spray. Z zalet wyglada na to ze latwe w uzyciu, latwo zerwac jak mlodemu sie odwidzi albo mi nie wyjdzie i nie stracimy gwarancji na autko!

Super pomysl, dzieki.