Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TD 100 - gaśnie 2 sek po odpaleniu

Featured Replies

Napisano

Witam.

Mam Bravkę TD 100 '98 ELX z którą mam kłopot. Otóż po odpaleniu silnika (to się dzieje bez problemów) po 1,5 - 2 sek sprzęt gaśnie frown.gif Wtedy muszę podnosić maskę i taką czarną gruchą na wysokości fitra kabinowego muszę podpompować paliwko aż grucha będzie twarda. Jak znowu odpalam to kilka sekund 3-4 pochodzi na rozruszniku i dopiero wtedy załapuje. Ponadto obroty zamiat ok 800/ min wachają się tak na oko 550 - 600 obr/min. Czy to wina pompy wtryskowej, czy elektrozaworu czy może coś zupełnie innego ?

Napisano

Czyzby zapowietrzajacy sie uklad paliwowy? cfaniaczek.gif Ja tez mecze sie z tym praktycznie od poczatku i nie udalo mi sie rozwiazac problemu... Powietrze musisz po napompowaniu grucha upuscic przez odkrecenie srubki na obudowie filtra paliwa. Manual na ten temat jest na smietniku. Problem w tym, ze gdzies na przewodach paliwowych jest nieszczelnosc, a to zazwyczaj bardzo trudno znalezc...

Napisano
  • Autor

> Czyzby zapowietrzajacy sie uklad paliwowy? Ja tez mecze sie z tym

> praktycznie od poczatku i nie udalo mi sie rozwiazac problemu...

>

Da_Don a często musisz bawić się w to odpowietrzaniem ?? raz na tydzień, na dwa czy na miesiąc ?? Rozumiem że znaczny spadek osiągów autka jest właśnie spowodowany powietrzem w układzie paliwowym ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.