Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki wznacniacz ?

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich bardzo serdecznie ! Mam pytanie jaki wzmacniacz bedzie mi potrzebny do glosnika 1400W Sony Xplod ? O jakiej mocy ?

Pozdrawiam! smile.gif

Napisano

napisz ile mocy RMS ma ten glosnik 1400W to pewnie moc szczytowa.

a tak wogole to wzmak powinien miec mniej wiecej ta sama moc co sub. no i najlepiej to kup wzmacniacz 4o kanalowy jakbys w przyszlosci chcial przedni zestaw rozbudowac.

zreszta jedź na północną tam ci dobrze doradzą smile.gif

Napisano

1400 to tam jest tylko napisane, napisz cos dokladniej jaki model itd a nallepiej jakis link , jaka srednica glosniczka czy to ma byc wzmak tylko pod ten glosnik czy ma naglasniac cale auto

Napisano
  • Autor

http://www.megamedia.pl/rtv-car-audio-subwoofery-samochodowe/sony-xs-l151p5s.php tu jest link do tego glosniczka

a moze mieli byscie jakies inne propozycje naglosnienia samochodu ? jakies ciekawe rozwiazania ? jestem laikiem w tej dziedzinie i nie wiem co i jak ... moze jakis inny glosnik chodzi mi jakiegos suba aby mial ciekawy dzwiek ... lubie czasami mocniej posluchac muzyki i odciac sie od ulicznego wrzasku co do wzmacniacza chcialbym aby napedzal cale audio czyli suba i 3 dodtakowe

Pozdrawaim!

Napisano

chcesz 38' do lanosika zapakowac ?? screwy.gif

Ja to bym w ogole wybral inny, ja polecam JTP na mlynskiej pojedz tam napewno cos doradza waytogo.gif

Napisano

sub sluzy jako dodatkowy glosnik uzupełniający przód. nie moze on zatem zagluszyc wszystkich innych tonów. w twoim wypadku max to 25cm w zamknietej obudowie. no i nie kupuj glosnikow sony bo to porazka. osobiście proponuję takie coś:

http://www.essa.com.pl/oferta/index.php?id=2,178,181&kid=181&pid=995

gra naprawdę fajnie smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.