Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

dlawi, gasnie zaraz po przelonczeniu na gaz

Featured Replies

Napisano

witam. mam maly klopot z 2gen w fiacie mw 1,6 16V. kiedy odpalam samochod na i przegazuje zeby dokonalo sie przelaczenie na gaz to po przelonczeniu juz nie moge ruszyc. tak na zimnym jak i cieplym silniku. ja dodaje gazu a tu silnik sie dlawi i nie ma mocy a jak doda sie za duzo gazu to gasnie - obiaw podobny jak przy gaznikowcu kiedy jest i gaz i bezyna podawana w jednej chwlili. natomiast jak w czasie jazdy przeloncze na gaz to tylko samochodem leko szarpnie i juz jade na gazie bez zadnego problemu. co z takim fantem zrobic ? czy cos jest niesprawne i dlatego gdy na postoju przelanczam to mam taki problem ? confused.gif

Napisano

Oj co ty nie masz z ta instalka trzeba cie do jakiegos dobrego serwisu odstawic albo kup kabel i sam ustawiaj bo to tyle samo kosztuje co jeden wyjazd do warsztatu partaczy. Wydaje mi sie z twojego opisu ze moze tu chodzic o czas nakladania sie faz paliw czyli moment kiedy silnik pracuje na LPG i PB i moze byc za dlugi i dlawi silnik po przegazowce a jak jedzie to jakos przelyka. Komp i programik i wszystko bedzie jasno napisane jaki jest ten czas.

Napisano
  • Autor

ok. dzieki zlosnik.gif ja mam na gwarancji gazik wiec mi wsio za friko narazie robia - jak juz dojde do porozumienia na tip-top to wtedy mam nadzieje nikogo nie bede odwiedzal zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.